Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul jucătorilor de la Gaz Metan! ”Nu a venit nimeni să ne zică care e problema, de ce s-a ajuns aşa!”

Strigătul jucătorilor de la Gaz Metan! ”Nu a venit nimeni să ne zică care e problema, de ce s-a ajuns aşa!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Dinamo a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii 1.

Gaz Metan Mediaş, echipă rămasă în această săptămână fără mai mulţi jucători şi fără antrenorul principal Ilie Poenaru, a fost condusă de pe bancă de secundul Marin Dună. Echipa din Ardeal traversează o perioadă dificilă şi se îndreptă către faliment. Gaz Metan a rămas fără 3 sferturi din lot, iar în perioada următoare, cel mai probabil, vor pleca şi mai mulţi fotbalişti. 

Mihai Dobrescu, fundaşul stânga al Gazului, a fost titular în înfrângerea cu Dinamo, dar are de gând să părăsească şi el echipa. Dobrescu a precizat că nimeni de la Mediaş nu a venit cu vreo explicaţie. 

”Nu a venit nimeni să ne zică care e problema, de ce s-a ajuns aşa!”

”Este prima dată când luăm patru goluri în acest sezon. Suntem un lot subţine, trei-patru seniori. Nu putem avea pretenţii de la cei mici. E greu şi pentru ei. Nu avem ce face. Suntem într-o situaţie dramatică. Şi noi, cei care am rămas, ne gândim la plecare. E greu psihic. Matricardi pleacă după acest meci, eu şi Nasser Chamed aşteptăm deciziile de la Comisie.

Ne-am depus memoriile când era deschisă perioada de transferuri şi putem semna cu orice echipă. Este foarte trist ce se întâmplă în România, mai ales în Liga 1. Nu suntem singura echipă. Explicaţii nu am. Nu a venit nimeni să ne zică care e problema, de ce s-a ajuns aşa. Noi nu ştim nimic. Rămâne de văzut ce se întâmplă în continuare.

Este normal să nu mai fim luaţi în seamă de nimeni, când am ajuns să jucăm cu juniorii. Am avut momente bune chiar şi aşa, dar au fost micile greşeli, lipsa de experienţă. La noi a ajuns un salariul, dar datoriile au rămas. E greu să mai ai motivaţie în momentul ăsta. 

Gazul are puncte, dar nu ştim câte. Pe 23 februarie este procesul lui Mihai Teja şi al staff-ului său şi am auzit că vom pierde iar şase puncte. Jucăm de pomană. De aceea au şi plecat jucătorii”, a declarat Mihai Dobrescu.

Afla mai multe despre: gaz metan-dinamo-liga 1 

viewscnt
Articole similare