Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strigătul lui Ionuţ Balaur după golul marcat de Alexandru Tudorie în poarta celor de la Mioveni! ”Am tăcut, dar nu se mai poate. Frustrarea e mare!”

Strigătul lui Ionuţ Balaur după golul marcat de Alexandru Tudorie în poarta celor de la Mioveni! ”Am tăcut, dar nu se mai poate. Frustrarea e mare!”

CS Mioveni

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa CS Mioveni, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

CS Mioveni a deschis scorul prin Balaur, în minutul 38. Sepsi a ratat un penalty în minutul 44, prin Mitrea, însă ulterior a reuşit să înscrie prin Tudorie, în minutele 79 şi 86, şi prin Ştefănescu, ‘90+2.

Alexandru Tudorie a marcat golul de 2-1 dintr-o poziţie suspectă de a nu fi regulamentară, iar la finalul meciului, Ionuţ Balaur a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrajului. El spune că echipa lui nu este tratată corespunzător şi că reuşita lui Tudorie trebuia anulată. 

”Am tăcut, dar nu se mai poate. Frustrarea e mare!”

”Am tăcut, dar nu se mai poate. Suntem o echipă muncitoare, nu vrem să ne mai ciupească! Suntem trataţi ca o echipă mică, dar nu aşa trebuie procedat. Pe merit am ajuns aici, pe merit am făcut 30 de puncte şi vrem în continuare să fim în Liga 1. Frustrarea e mare”, a spus Ionuţ Balaur, la finalul meciului. 

Clasamentul play-out-ului: 1. UTA Arad – 23 de puncte, 2. Sepsi – 23, 3. FC Botoşani – 23, 4. FC Rapid – 20, 5. Chindia Târgovişte – 19, 6. U Craiova 1948 – 18, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 9, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – 1.

 

Afla mai multe despre: mioveni-balaur-sepsi 

viewscnt
Articole similare