Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Strike by Betano – înscrie-te azi şi intră în cursa pentru 1.000.000 lei!

Strike by Betano – înscrie-te azi şi intră în cursa pentru 1.000.000 lei!

Pariuri sportive

Comentarii

Aplicaţia pentru Cupa Mondială Strike by Betano are deja mii de utilizatori înscrişi. Vino şi tu! Intră în joc, dă pronosticurile corecte şi câştigă marele premiu în valoare de 1.000.000 lei!

Strike, aplicaţia lansată de Betano, te provoacă să dai pronosticurile corecte înaintea fiecărui meci de la Mondial! Vei avea întrebări ca „Înscrie Cristiano Ronaldo?”, „Câştigă Germania?” sau „Vor fi peste 2,5 goluri în meci?” şi două variante posibile de răspuns. Alege, la fiecare meci, întrebarea preferată, răspunde corect şi construieşte-ţi seria Strike!

Descarcă gratuit noua aplicaţie, disponibilă pentru Android şi iOS!

Seria maximă Strike este de 32, iar atingerea ei aduce şi premiul cel mare, în valoare de 1.000.000 lei! Aceasta încă poate fi atinsă, chiar dacă Mondialul a început. Intră în joc până duminică, 24 iunie, pentru a îţi păstra şansele la marele premiu! Pe lângă el, vor fi oferite premii pentru cele mai multe răspunsuri corecte consecutive – în cazul în care seria maximă nu este atinsă – dar şi cele mai multe răspunsuri corecte în total (de exemplu, 31, indiferent dacă ele sunt consecutive sau nu). Aplicaţia oferă clasamente în timp real, aşa că vei şti în permanenţă pe ce loc eşti.

Există şi competiţia grupurilor. Concurează alături de prieteni, familie sau colegi împotriva altor grupuri Strike. Depăşeşte celelalte grupuri alături de apropiaţii tăi şi bucuraţi-vă, împreună, de premiile în bani!

Ce trebuie să faci:

  • Descarcă aplicaţia pentru Android sau iOS
  • Înregistrează-te cu contul tău Betano
  • Alege întrebarea potrivită pentru fiecare meci şi dă răspunsul corect
  • Construieşte-ţi seria maximă
  • Câştigă marele premiu

Strike nu e singura surpriză pregătită de Betano pentru Mondial! Sunt disponibile peste 200,000 de pariuri pentru turneul final, atât pentru meciuri cât şi speciale. Mai mult, Strike nu e singurul concurs! Drumul spre glorie îţi oferă premii în bani doar pentru activitatea ta pe site în perioada Mondialului! Odată cu turneul final a fost lansată şi promoţia Avans de 2 goluri. Orice pariu pe câştigătorul meciului este stabilit câştigător dacă echipa conduce cu 2 goluri! Vizitează secţiunea specială dedicată Cupei Mondiale din Rusia, urmăreşte lista uriaşă de pariuri oferite şi fii la curent cu toate concursurile ce vor avea loc în această lună! Mondialul începe acum!

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare