Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Struţul", aur la CN de Atletism! Marian Oprea a devenit campion naţional la 35 de ani. Andreea Panţuroiu, performera zilei

"Struţul", aur la CN de Atletism! Marian Oprea a devenit campion naţional la 35 de ani. Andreea Panţuroiu, performera zileigalerie foto

Atletism

Comentarii

Prima zi a Campionatului Naţional de Atletism din Sala Lia Manoliu din capitală a fost dominată de atleţii de la CSM Bucureşti, care au cucerit 4 titluri naţionale.

Campioană europeană de tineret la triplusalt în 2017, Andreea Panţuroiu a reuşit cel mai notabil rezultat al primei reuniuni a Naţionalelor Indoor. Noua sportivă de la CSM Bucureşti a sărit 14.22 metri, a treia performanţă a sezonului pe plan mondial.

Eleva antrenoarei Mihaela Nicoară va participa apoi pe 8 februarie, alături de elita mondială a acestei probe, la concursul IAAF World Tour de la Madrid, iar pe 17 februarie va reprezenta România la Campionatul Balcanic de la Istanbul, unde îşi propune cucerirea medaliei de aur. Marele vis rămâne însă o medalie la CM Indoor de la Birmingham (1-4 martie).



Marian Oprea, campion la 35 ani



Vicecampionul olimpic din 2004, Marian Oprea a cucerit titlul naţional pentru CSM Bucureşti la triplusalt. Deşi printre adversarii săi s-au aflat sportivi care nu erau încă la şcoală pe vremea când "Struţul" lua argintul olimpic la Atena, veteranul spune că este încă motivat să facă performanţă pe plan internaţional.   

Sprinter minune la 16 ani

Într-o probă dominată de atleţii de culoare pe plan mondial, România are un "sprinter minune" care bate recorduri de precocitate la foc automat. Legitimat la CSM Bucureşti, Cristian Mirel Stoica a doborât un nou record naţional de juniori în seriile probei de 60 metri plat, el alergând distanţa în 6.86 secunde. El a participat în finala seniorilor şi a ocupat totodată locul 3 la categoria tineret sub 23 ani, deşi are doar 16 ani!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cn atletismmarian opreaandreea panturoiu 

viewscnt
Articole similare