Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stupoare la Timişoara. Saracens a rămas fără antrenor

Stupoare la Timişoara. Saracens a rămas fără antrenor

Rugby

Comentarii

Australianul Matt Williams nu mai este antrenorul echipei de rugby Timişoara Saracens. Conducerea campioanei României şi tehnicianul au anunţat lucrul acesta printr-un comunicat încetarea, de comun acord, a colaborării începute în iulie 2017.

"M-am simţit bine la Timişoara în timpul scurt petrecut aici şi m-am bucurat să antrenez Timişoara Saracens. Urez mult succes pe viitor tuturor jucătorilor şi întregului staff şi îmi doresc ca echipa să depăşească momentele dificile. Sunt convins că acest club are un viitor strălucit datorită calităţii oamenilor care sunt implicaţi în el, atât jucători, cât şi staff", a declarat Matt Williams.

Vicepreşedintele clubului, Duşan Filipaş, a spus: "Timişoara Saracens a pornit proiectul 'Timişoara 2021' prin care ne dorim ocuparea unui loc superior în rugby-ul european. Este un proiect îndrăzneţ, dar în acelaşi timp unul care necesită resurse şi organizare la un alt nivel. Din această perspectivă, Matt Williams, cu vasta sa experienţă internaţională, a fost cooptat în stafful tehnic al echipei la începutul sezonului. Cu toate acestea, infrastructura existentă şi resursele financiare alocate în acest moment nu se ridică încă la standardele necesare derulării unui astfel de proiect. Deşi drumul până la succes este greu, nu renunţăm la intenţiile noastre şi vom continua să luptăm pentru obiectivele propuse. Îi mulţumim lui Matt pentru profesionalism şi pentru sprijinul acordat cât timp a fost la Timişoara şi îi urăm succes pe viitor".

Matt Williams a fost între 1996 şi 1999 antrenor principal şi de treisferturi la New South Wales Waratahs, apoi între 1999-2003 a fost manager şi antrenor la Leinster Rugby, club cu care a câştigat Liga Celtică, a jucat finala Heineken Cup în 2002 şi semifinala în 2003. În 2009 i-a pregătit şi pe nord-irlandezii de la Ulster.

De asemenea, australianul a antrenat, între 2003 şi 2005, prima reprezentativă a Scoţiei.

Dan Roach, antrenorul de defensivă, va părăsi de asemenea Timişoara Saracens.

Sosene Anesi va prelua rolul de antrenor principal începând cu partida programată sâmbătă în Cupa Romaniei.

Pentru înfruntarea cu CSA Steaua, clubul şi echipa au decis revenirea în arena din cartierul Ronaţ, din dorinţa de a-i avea pe iubitorii de rugby cât mai aproape de jucători. Meciul Timişoara Saracens — CSA Steaua Bucureşti va avea loc sâmbătă, pe stadionul Gheorghe Răşcanu din Timişoara, de la ora 11,00.

Afla mai multe despre: timisoara saracensmatt williamsfara antrenorcomun acordcolaboraretehnician 

viewscnt
Articole similare