Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suarez a lovit din nou! ”El Pistolero”, cifre impresionante în La Liga pentru Atletico Madrid. S-a înşelat Barcelona? VIDEO

Suarez a lovit din nou! ”El Pistolero”, cifre impresionante în La Liga pentru Atletico Madrid. S-a înşelat Barcelona? VIDEO

La Liga

Comentarii

Luis Suarez a marcat din nou pentru Atletico Madrid. Uruguayanul a deschis scorul în partida cu Getafe.

Atletico Madrid a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Getafe, în etapa a XVI-a a campionatului spaniol LaLiga. Luis Suarez a marcat singurul gol al meciului.

Luis Suarez, de neoprit în tricoul lui Atletico Madrid

8 goluri în 11 meciuri disputate în La Lgia pentru Atletico Madrid. Atacantul uruguayan pare că nu şi-a pierdut deloc pofta de gol, iar Diego Simeone a reuşit cumva să i-o întreţină.

Contra lui Getafe, Luis Suarez a marcat a 8-a oară în campionat pentru Atletico Madrid. Reuşise în chiar primul său meci să înscrie de două ori contra Granadei, apoi au urmat golurile cu Celta, Betis Sevilla şi Cadiz. În etapa a 14-a, Luis Suarez a marcat din nou de două ori, în victoria 3-1 cu Elche.

Suarez a devenit al 5-lea jucător al lui Atletico care marchează minim opt goluri în primele 14 etape ale campionatului după Forlan, Diego Costa, Falcao şi Villa.

Afla mai multe despre: luis suarez 

viewscnt
Articole similare