Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sub contract cu Juventus, Laurenţiu Brănescu aşteaptă un semn din Scoţia. VIDEO Ce spune despre o revenire în Liga 1

Sub contract cu Juventus, Laurenţiu Brănescu aşteaptă un semn din Scoţia. VIDEO Ce spune despre o revenire în Liga 1

Stranieri

Comentarii

Unul dintre cei mai talentaţi portari ai generaţiei sale, Laurenţiu Brănescu (26 de ani) a convins în Scoţia şi ar putea rămâne pentru încă un sezon la Kilmarnock, formaţie din Scottish Premiership.


În vârstă de 26 de ani, portarul originar din Râmnicu Vâlcea este împrumutat de Juventus Torino, în Scoţia, la Kilmarnock, acolo unde a apărat în 26 de meciuri.

Laurenţiu Brănescu spune că momentan, mai are o lună din acordul cu gruparea scoţiană: "Momentan mai am o lună de contract cu Juventus în afară de contractul cu Kilmarnock, cei de la Juventus mai au opţiune pentru un sezon, nu am vorbit dacă va fi activată sau nu. Eu deja am semnat, deci doar dacă vor, să depoziteze. Contractul mai am un an de contract, dacă nu, devin jucător liber. Aştept, în momentul de faţă nu e multă mişcare, dar să vedem"

În România, Laurenţiu a jucat pentru Râmnicu Vâlcea şi Dinamo, dar spune că momentan, nu se gândeşte la posibilitatea de a revenit în Liga 1: "În momentul de faţă nu ştiu pentru că la noi nu e clar. Dacă se continuă, ei vor vrea să folosească jucătorii pe care i-au avut până acum şi nu e o soluţie în momentul de faţă, chiar dacă va fi ceva bun pentru mine" a mai spus Brănescu.

Internaţional de tineret la U17, U19 şi U21, Laurenţiu Brănescu a fost cumpărat de Juventus în 2015. El a mai jucat în cariera sa pentru Lanciano, Haladas, Omonia, Gorica şi Zalgiris. La Kilmarnock, Brănescu a lăsat o impresie foarte bună până acum. 

Afla mai multe despre: laurenţiu brănescu 

viewscnt
Articole similare