Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sub privirea lui Şumudică! S-a negociat transferul lui Drăguş în Anglia, la o echipă de tradiţie: "M-am întâlnit cu directorul, au vorbit cu Denis la telefon"

Sub privirea lui Şumudică! S-a negociat transferul lui Drăguş în Anglia, la o echipă de tradiţie: "M-am întâlnit cu directorul, au vorbit cu Denis la telefon"
Comentarii

Denis Drăguş îşi trăieşte la Gaziantep cea mai bună perioadă din carieră. După un împrumut ratat la Genoa, atacantul crescut la Academia Hagi a renăscut în Turcia sub comanda lui Marius Şumudică. Cu toate acestea, Denis a fost la un pas să joace pentru unul dintre cele mai vechi cluburi din Anglia.

Drăguş, întors din drumul spre Anglia de un brazilian!

Impresarul Florin Manea a dezvăluit că Denis Drăguş a fost aproape să semneze cu Stoke City, echipă ce activează în Championship (n.r. a doua ligă din Anglia), însă mutarea a căzut în momentul în care brazilianul Wesley a semnat cu ”olarii” sub formă de împrumut. 

Manea a spus că transferul era ”aproape gata”, dar oficialii lui Stoke l-au preferat pe Wesley în locul lui Drăguş. Cu toate acestea, Wesley Moraes nu are deloc un sezon reuşit. În 14 meciuri nu a reuşit să marcheze niciun gol, iar Stoke este pe 16 în Championship.

"Nu cred că Drăguş mai are impresar. Acum nu ştiu dacă la Şumudică a semnat cu cineva. Înainte de a merge (n.r. - la Gaziantep) am fost aproape să-l transfer în Anglia la Stoke City. M-am întâlnit cu directorul de acolo, au vorbit cu Denis la telefon, era aproape totul gata. 

Doar că în ultima clipă s-a decis Wesley, brazilianul de la Aston Villa să se ducă împrumut la ei şi atunci a căzut transferul.  Puteam veni cu ofertă şi dacă avea impresar. Îmi place mult ca jucător, aş vrea să colaborăm în curând", a declarat Florin Manea la Sport Total FM.

Denis Drăguş ( 24 de ani) are patru goluri în nouă meciuri şi în Turcia şi a contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024. Este cotat de Transfermarkt la 1.500.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: denis drăguşmarius şumudicăflorin maneaangliagaziantep 

viewscnt
Articole similare