Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Subiectul momentului în fotbalul românesc a fost clarificat! Ce se întâmplă cu Mihai Bălaşa şi Tiago Ferreira: "A semnat! E oficial"

Subiectul momentului în fotbalul românesc a fost clarificat! Ce se întâmplă cu Mihai Bălaşa şi Tiago Ferreira: "A semnat! E oficial"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a declarat că fundaşul Mihai Bălaşa este jucătorul oltenilor, însă a mărturisit că încă nu ştie ce se va întâmpla cu Tiago Ferreira, care nu vrea să se transfere la FCSB.

Cu toate că U Craiova şi FCSB s-au înţeles pentru ca Tiago Ferreira să treacă la vicecampioană, iar Mihai Bălaşa să meargă în Bănie, iar fundaşul roş-albaştrilor a semnat deja cu oltenii, portughezul nu vrea nici în ruptul capului să se transfere la echipa lui Gigi Becali.

"Păi (n.r. - Bălaşa) a semnat cu Universitatea Craiova, lucrurile sunt foarte clare. Nu este niciun dubiu.Încă nu (n.r. - este în lot), trebuie făcută vizita medicală, sunt anumiţi paşi, dar oficial este jucătorul Universităţii Craiova. (n.r. - dacă este în lot cu Sepsi) Nu, cu sigutanţă nu.

Tiago, nu ştiu. E dorinţa lui, ce s-a rezolvat nu ştiu. Nu ştiu absolut nimic, pentru că nu am ajuns la stadion", a spus Corneliu Papură, într-o conferinţă de presă.

 

 

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare