Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Succesul cu Dinamo îi dă aripi lui Neagoe: "Avem forţa să rămânem neînvinşi până la final"

Succesul cu Dinamo îi dă aripi lui Neagoe: "Avem forţa să rămânem neînvinşi până la final"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi, Eugen Neagoe, şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia avută în meciul cu Dinamo, câştigat cu 2-0, şi a precizat că formaţia sa poate rămâne invincibilă până la finalul campionatului.

"În această seară, sincer, cred că a fost un adevărat spectacol la Sfântu Gheorghe. Ambele echipe merită felicitări pentru jocul din această seară. Au fost ocazii şi de-o parte, şi de alta, iar eu cred că mai puteam marca şi în alte situaţii. Am avut ocazii clare, inclusiv singur cu portarul", a afirmat Eugen Neagoe, la finalul meciului.

Cu trei victorii şi patru remize obţinute, Sepsi este singura echipă neînvinsă în play-out.

"Este un lucru bun că am marcat în toate jocurile. Suntem neînvinşi, dar s-a terminat doar turul. Vor mai fi încă şapte jocuri. Le-am spus că vreau în continuare să rămânem neînvinşi, avem forţa şi mijloacele necesare să rămânem neînvinşi până la final", a adăugat Neagoe.

Tehnicianul lui Sepsi a lămurit şi misterul legat de incidentele din finalul jocului: "Un suporter dinamovist a plecat din sectorul lor şi a furat un steag, ceva foarte urât! Cei de la Dinamo au fost trataţi cum se cuvine de suporterii noştri, sunt de mare calitate, nu jignesc, nu au probleme cu adversarii. Jucăm cu 5.000 de oameni la fiecare meci acasă. Din păcate, nu avem stadion mai mare, pentru că merită să vină 10.000 de oameni. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar nu a fost vina suporterilor noştri". Ponturi pariuri sportive

Dinamo a fost învinsă, luni, la Sfântu Gheorghe, cu 2-0 (1-0), de Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I.

După golul al doilea, fanii dinamovişti au rupt gardul care separă tribuna de teren, încercând să pătrundă pe gazon. Stewarzii au intervenit cu spray-uri lacrimogene, printre cei afectaţi de gazul iritant fiind şi directorul general al oaspeţilor, Ionel Dănciulescu, aflat în galeria "alb-roşie". Şi jucătorii dinamovişti au fost afectaţi de gazele lacrimogene, din cauza faptului că au mers în zona galeriei pentru a-i calma pe suporteri.

"Ria, ria, Ungaria", au strigat fanii locali, care au mai scandat de numeroase ori "hoţii, hoţii" şi "ruşine". Meciul a fost oprit câteva minute.

Afla mai multe despre: neagoesepsidinamo 

viewscnt
Articole similare