Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suedezii ar putea folosi un debutant ca titular. Situaţie neplăcută pentru naţionala nordică

Suedezii ar putea folosi un debutant ca titular. Situaţie neplăcută pentru naţionala nordică

Echipa națională

Comentarii

Suedia vine la Bucureşti cu fundaşul stânga titular accidentat. Un debutant i-ar putea lua locul ca titular în partida cu România

Riccardo Gagliolo, un fundaş stânga debutant în echipa naţională a Suediei ar putea fi titularul ales de Janne Andersson pentru meciul cu România. Fundaşul Parmei este la prima convocare şi ar putea evolua din primul minut, în condiţiile în care Pierre Bengtsson este în continuare incert, după ce s-a lovit în partida de Europa League dintre FC Copenhaga şi Dinamo Kiev, scrie presa suedeză.

Gagliolo s-a născut în Italia, iar mama sa este suedeză. A mai fost chemat la naţională pentru meciurile din octombrie cu Malta şi Spania, dar nu a evoluat niciun minut.

De trei ani joacă pentru Parma, formaţie unde s-a transferat pe vremea când giallorossi evoluau în Serie B. A strâns 79 de meciuri şi a marcat până acum 7 goluri. Interesant este că Gagliolo nu a evoluat niciodată în Suedia. Primul său meci la profesionişti a avut loc în 2012 în Italia. El a bifat 5 sezoane pentru Carpi, iar de trei ani este titular constant la FC Parma.

Meciul România - Suedia, din preliminariile EURO 2020, se va disputa vineri, 15 noiembrie, pe Arena Naţională, cu începere de la ora 21:45. În tur, la Stockholm, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1. Golul tricolorilor a fost reuşit de Claudiu Keşeru. Înaintea duelului direct, Suedia e pe poziţia secundă în grupă, cu 15 puncte acumulate, în timp ce tricolorii sunt pe 3, cu 14 puncte.

LOTUL SUEDIEI

Portari: Robin Olsen (Cagliari), Karl-Johan Johnsson (FC Copenhaga), Robin Nordfeldt (Swansea)

Fundaşi: Pierre Bengtsson (FC Copenhaga), Marcus Danielson (Djurgardens), Pontus Jansson (Brentford), Riccardo Gagliolo (Parma), Andreas Granqvist (Helsinborgs), Filip Helander (Rangers), Mikael Lustig (Gent), Victor Lindelof (Manchester United)

Mijlocaşi: Albin Ekdal (Sampdoria), Sebastian Larsson (AIK Stockholm), Kristoffer Olsson (FC Krasnodar), Mattias Svanberg (Bologna), Gustav Svensson (Seattle Sounders), Muamer Tankovic (Hammarby), Emil Forsberg (RB Leipzig), Dejan Kulusevski (Parma), Ken Sema (Udinese)

Atacanţi: Marcus Berg (FC Krasnodar), Sebastian Andersson (Union Berlin), Alexander Isak (Real Sociedad), Robin Quaison (Mainz), John Guidetti (Alaves).

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară.

Afla mai multe despre: ricardo gagliolosuediaromânia 

viewscnt
Articole similare