Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suedezii nu renunţă. Solicită din nou celor de la UEFA sancţionarea României, după meciul din preliminariile EURO 2020

Suedezii nu renunţă. Solicită din nou celor de la UEFA sancţionarea României, după meciul din preliminariile EURO 2020

Fotbal

Comentarii

Federaţia Suedeză de Fotbal şi-a exprimat dezamăgirea faţă de lipsa sancţiunilor în cazul României pentru scenele de rasism, create în opinia lor, la meciul de la Bucureşti dintre România şi Suedia, în preliminariile Campionatului European din 2020.

În luna noiembrie a anului trecut, la meciul dintre Suedia şi România, atacantul nordicilor, Alexander Isak, legitimat la Real Sociedad, ar fi fost victima scandărilor rasiste ale fanilor români. Meciul a fost oprit de arbitru pentru câteva minute şi reluat, apoi, fără alte incidente. Suedia a făcut plângere la UEFA, însă Comisia de disciplină a forului eruopean nu a considerat fondate acuzele acestora şi nu a sancţionat Federaţia Română de Fotbal.

Doar că suedezii insistă. Federaţia lor nu a reuşit să-şi probeze cazul cum ar fi vrut, aşa că s-a lovit de un refuz din partea UEFA. Secretarul general al Federaţiei Suedeze de Fotbal, Hakan Sjostrand, este de părere că regulamentele UEFA au hibe, iar acest lucru este inadmisibil, solicitând în continuare sancţionarea României:

"Acest lucru trebuie să se schimbe. Regulile trebuie actualizate. Sper şi cred că va exista un răspuns rapid din partea UEFA", a spus Sjostrand.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare