Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suedia - Peru. Sud-americanii joacă bine în amicale

Suedia - Peru. Sud-americanii joacă bine în amicale

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Suedia - Peru Amical 09.06.2018. Se anunţă un meci echilibrat între două naţionale care au avut nevoie de meciuri de baraj pentru a se califica la Cupa Mondială 2018.

Ponturi pariuri Suedia - Peru Amical 09.06.2018

Suedia s-a calificat la turneul final după un baraj de neuitat împotriva Italiei. Suedezii au terminat pe locul doi într-o grupă extrem de grea, din care au mai făcut parte Franţa, Olanda, Bulgaria, Luxemburg şi Belarus. Suedia a terminat la egalitate de puncte cu Olanda şi a avut un golaveraj total de 26-9.

După aceste preliminarii a urmat barajul cu Italia. La acest baraj suedezii plecau clar cu şansa a doua, chiar şi la primul joc disputat în Suedia, Italia a dominat total partida având o posesie de 64% şi un număr de zece ocazii de gol. Suedia a profitat de terenul propriu şi a câştigat cu 1-0 partida, după ce a şutat doar de trei ori pe spaţiul porţii adverse.

Betano îţi oferă peste 200.000 de tipuri de pariuri pentru Cupa Mondială. Deschide aici un cont!

Ponturi pariuri Suedia - Peru Amical 09.06.2018

Peru s-a calificat la Cupa Mondială după un baraj disputat cu Noua Zeelandă, în acea dublă a făcut 0-0 în deplasare şi a câştigat pe teren propriu cu scorul de 2-0. După acest baraj au urmat şi patru partide amicale, iar lucrul extraordinar este că au fost câştigate toate, adversarele fiind echipe destul de bune: Croaţia, Islanda, Scoţia şi Arabia Saudită.

Suedia - Peru X2 @ 1.50

Afla mai multe despre: suediaperuamicalponturi pariuricupa mondiala 

viewscnt
Articole similare