Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sulley Muniru a rămas din nou fără echipă. La câte cluburi a jucat după ce s-a despărţit de FCSB

Sulley Muniru a rămas din nou fără echipă. La câte cluburi a jucat după ce s-a despărţit de FCSB

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru a rămas din nou fără echipă după ce şi-a reziliat contractul cu Asante Kotoko, un club din ţara natală, Ghana. În vârstă de 28 de ani, fostul mijliocaş al FCSB-ului a schimbat cinci echipe în ultimii trei ani şi jumătate.

Sulley Muniru nu se regăseşte după ce s-a despărţit de FCSB, în vara lui 2017. Mijlocaşul ghanez n-a reuşit să se impună la niciuna dintre echipele la care ulterior s-a transferat. Acum, fratele lui Sulley Muntari şi-a reziliat contractul cu Asante Kotoko, după doar trei luni.

Sulley Muniru a rămas din nou fără echipă şi spune că vrea să revină în Europa

Muniru a fost transferat de FCSB în vara lui 2015, de la CFR Cluj, contra sumei de 500.000 de euro. A fost dat afară după doi ani, deoarece s-a luat la bătaie cu Florin Tănase. De atunci, Sulley Muniru n-a reuşit să se aşeze la nicio echipă.

Muniru a mai jucat pentru Tondela (Portugalia), Malatyaspor (Turcia), Dinamo Minsk (Belarus), Tambov (Rusia) şi Asante Kotoko (Ghana). Însă de fiecare dată n-a reuşit să se impună şi a jucat foarte puţin. Acum, Muniru spune că motivul pentru care şi-a reziliat contractul este că vrea să revină în fotbalul european:



”Vraeu să le mulţumesc suporterilor şi şefilor lui Asante Kotoko, mai ales directorului general, Nana Yaw Amposah, care mi-a fost ca un frate mai mare şi care mi-a oferit oportunitatea să joc pentru clubul la care am visat să joc încă din copilărie [...] Mulţi refuză să revină acasă să joace atunci când apare o astfel de posibilitate, dar eu mă bucur că am acceptat această şansă. Este timpul pentru o altă aventură europeană şi mulţumesc conducerii care a respectat acordul nostru iniţial”, a spus Muniru după ce şi-a reziliat contractul.

Afla mai multe despre: sulley muniru 

viewscnt
Articole similare