Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sulley Muniru s-a transferat din nou, în plină anchetă în care este investigat pentru aranjarea de meciuri. Cu ce echipă a semnat fostul mijlocaş al FCSB-ului

Sulley Muniru s-a transferat din nou, în plină anchetă în care este investigat pentru aranjarea de meciuri. Cu ce echipă a semnat fostul mijlocaş al FCSB-uluigalerie foto

Campionate

Comentarii

Sulley Muniru s-a transferat din nou şi a ajuns la a bifat astfel a şasea echipă după ce s-a despărţit de FCSB, în vara lui 2017. Mijlocaşul de 28 de ani s-a întors în Belarus, unde a semnat cu FC Minsk. Muniru are şi probleme cu legea, după ce Interpol a deschis o anchetă în care este investigat pentru trucare de meciuri.

Sulley Muniru a revenit în Europa după ce în ultimele luni a jucat în ţara natală, la Asante Kotoko. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a semnat pe 10 luni cu FC Minsk, cu posibilitatea de prelungire. Muniru a mai avut o aventură în Belarus, în 2019, la Dinamo Minsk, însă n-a impresionat şi a fost lăsat să plece liber de contract.

Un nou transfer pentru Sulley Muniru. Şase echipe în mai puţin de patru ani

Sulley Muniru a fost transferat de FCSB în vara lui 2015, când le-a plătit 500.000 de euro celor de la CFR Cluj. După două sezoane, Muniru a fost dat afară de la FCSB după ce s-ar fi luat la bătaie cu Florin Tănase. De atunci, Sulley Muniru n-a reuşit să se impună la niciuna dintre echipele la care a jucat: Tondela, Malatyaspor, Dinamo Minsk sau Tambov.

În noiembrie 2020 a semnat cu Asante Kotoko, echipă din ţara natală, Ghana, dar a rupt contractul în luna februarie 2021, pe motiv că vrea să revină în Europa. Odată cu acest transfer, Muniru a bifat al şaselea club în mai puţin de patru ani.

Sulley Muniru, anchetat pentru trucare de meciuri

La începutul acestei luni, site-ul sportsworlghana.com a anunţat că Sulley Muniru este anchetat de INTERPOL pentru trucare de meciuri. Publicaţia citată şi-a susţinut materialul cu un document trimis de INTERPOL către autorităţile din Ghana, cărora anchetatorii le-au cerut informaţii despre activitatea desfăşurată de Sulley Muniru în perioada octombrie - noiembrie 2020.

Afla mai multe despre: sulley muniru 

viewscnt
Articole similare