Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma colosală pe care cluburile din Premier League au plătit-o impresarilor de jucători în ultimul an

Suma colosală pe care cluburile din Premier League au plătit-o impresarilor de jucători în ultimul an
Comentarii

Cluburile din Premier League au plătit în ultimul an suma totală de 211 milioane de lire sterline (242 de milioane de euro) agenţilor de jucători, cu 37 de milioane de lire sterline mai mult ca în anul precedent, informează BBC, care citează un raport al Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), pentru perioada 1 februarie 2017 - 31 ianuarie 2018.

Liverpool este clubul care a plătit impresarilor cea mai mare sumă, 26,8 milioane de lire sterline, urmat de Chelsea, cu 25,1 milioane de lire sterline, şi de Manchester City, cu 23,5 milioane de lire sterline. Nou-promovata Huddersfield a plătit cel mai puţin, 2,5 milioane de lire sterline.

În primele cinci ligi engleze, suma totală plătită agenţilor a fost de 257 de milioane de lire sterline. Gruparea Aldershot din liga a cincea a achitat cea mai mică sumă drept comisioane de transfer, 112 lire sterline, mai puţin de 130 de euro.

În sezonul 2017-2018, cine transmite Premier League s-au făcut transferuri în valoare totată de 1,9 miliarde de lire sterline (2,17 miliarde de euro).

Afla mai multe despre: premier leagueimpresarijucatorifotbalmercato 

viewscnt
Articole similare