Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma impresionantă cheltuită de Adrian Mititelu cu cei 3 antrenori pe care i-a demis! ”Rezultatele nu sunt cele aşteptate!”

Suma impresionantă cheltuită de Adrian Mititelu cu cei 3 antrenori pe care i-a demis! ”Rezultatele nu sunt cele aşteptate!”

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 nu are parcursul aşteptat în Liga 1, iar echipa a ajuns la al treilea antrenor demis în acest sezon.

Ultimul demis a fost Eugen Trică. El a stat pe banca oltenilor 4 meciuri, timp în care nu a obţinut vreo victorie. Primii 2 antrenori daţi afară au fost Adrian Mutu şi Flavius Stoican. Echipa lui Mititelu a investit sume importante de bani şi are unele dintre cele mai bine plătite salarii din Liga 1. Mai mult decât atât, oltenii au un autocar care valorează 500.000 de euro, iar sumele mari au continuat şi în rândul antrenorilor. 

Marcel Puşcaş, preşedintele oltenilor, a vorbit despre suma pe care a cheltuit-o FC U Craiova 1948 cu cei 3 antrenori din acest sezon şi stafful acestora. De asemenea, preşedintele oltenilor a vorbit şi despre jucătorii străini de la FC U Craiova, pe care Adrian Mititelu i-a criticat în ultima vreme. 

”Rezultatele nu sunt cele aşteptate!”

”Întotdeauna antrenorul e de vină, e mai uşor să schimbi un antrenor decât 25 de jucători. Sigur că nu e o situaţie plăcută, schimbările nu duc la lucruri bune, pentru jucători, pentru echipă. S-au cheltuit peste 250.000 de euro cu cele trei staffuri, până acum, rezultatele nu sunt cele aşteptate. Sigur că se poate vorbi de valoarea lotului, a jucătorilor.

Am făcut o trecere în revistă a altor jucători străini din campionatul României zilele astea. Gnohere, ajuns la Dinamo, în 2015, din Liga 2 Belgia în România, Omrani, din Liga 2 franceză la CFR Cluj, Debeljuh a ajuns din Serie B la Hermannstadt, Ongenda ajunge de la Murcia, cu două meciuri jucate la Botoşani, Matricardi cu două meciuri din Liga 2 a Rusiei, Betancor ajunge din Liga 2 Austria, îl adaug şi pe Roger de la UTA, care vine din Letonia. În comparaţie cu Ondaan, care vine din prima ligă olandeză, are mai multe meciuri în Franţa decât Omrani, pot să îl adaug şi pe Asamoah, din prima ligă belgiană, Kovacic, din campionatul Croaţiei şi de la Velje. 

Cam ăsta este lotul în mare, jucătorii străini, în principal, dacă stau să mă refer la jucătorii români, în comparaţie cu Rapidul, avem şi noi cinci jucători ca ei din Liga 2. Suma numelor spuse acum de la noi, comparativ cu alţi străini din România cu un CV mai puţin bun decât al jucătorilor noştri, reuşesc mai multe să facă în campionat. Întrebarea e de ce nu poţi găsi o cauză decât în atitudine. Fie e suficienţă, fie o mulţumire financiară, fie o stare psihică nejustificată. Am avut şi multe accientări. 

Atunci, patronul sigur că s-a gândit că una dintre cauze ar fi antrenorul sau antrenorii. Acum nu poţi să nu acuzi jucătorii, dar nu poţi contesta valoarea lotului”, a spus Marcel Puşcaş, la PRO X

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948-mititelu-liga 1 

viewscnt
Articole similare