Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma incredibilă pe care o are de încasat clubul care l-a format pe Mihăilă, graţie transferului la Parma: ”Atât are de primit”

Suma incredibilă pe care o are de încasat clubul care l-a format pe Mihăilă, graţie transferului la Parma: ”Atât are de primit”
Comentarii

Mihai Rotaru a dezvăluit suma incredibilă pe care are să o încaseze Şcoala de Fotbal a lui Silviu Bogdan, fost arbitru, graţie procentelor păstrate dintr-un viitor transfer al lui Valentin Mihăilă.

Valentin Mihăilă a fost crescut de Universitatea Craiova, însă înainte de a ajunge la clubul oltean, ”tricolorul” s-a dezvoltat la Şcoala de Fotbal a lui Silviu Bogdan. Văzându-i potenţialul, când oltenii l-au ofertat pe Mihăilă, fostul arbitru şi-a păstrat 20% dintr-un viitor transfer al actualului fotbalist al Parmei.

Astfel, odată cu transferul în Italia, Silviu Bogdan s-a trezit că are de încasat 1,7 milioane de euro. 8,5 milioane este suma supra căreia s-au înţeles cele două formaţii, însă Mihai Rotaru a dezvăluit că nu a primit încă toţi banii.

Suma incredibilă pe care o are de încasat clubul care l-a format pe Mihăilă, graţie transferului la Parma

Pe Koljic am dat 500.000 de euro. Am investit bani destul de mulţi în Cicăldău, Ivan, Mitriţă… În România sunt puţine echipe care să plătească un milion de euro. La Mihăilă, clubul de unde l-am luat are de primit 1.7 milioane de euro… Nu i-a primit pe toţi pentru că nici noi nu am încasat de la Parma întreaga sumă, ci doar trei milioane până acum”, a declarat Mihai Rotaru, conform Prosport.

Printre ceilalţi fotbalişti veniţi la Universitatea Craiova de la şcoala lui Silviu Bogdan se numără şi Baiaram şi Vlădoiu. Dintr-un viitor transfer al oricăruia dintre aceştia, fostul arbitru ar mai avea de încasat un procent de 25%.

Afla mai multe despre: valentin mihăilămihai rotaruuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare