Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma incredibilă pentru care Neymar a ratat revenirea la Barcelona! Un fost membru din conducerea catalanilor a spus totul: brazilianul a vrut să plătească din buzunar

Suma incredibilă pentru care Neymar a ratat revenirea la Barcelona! Un fost membru din conducerea catalanilor a spus totul: brazilianul a vrut să plătească din buzunar

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a ratat transferul lui Neymar (28 de ani) înapoi pe Camp Nou, de la PSG, pentru o diferenţă de 20 de milioane de euro între cerere şi ofertă.

Javier Bordas, fost membru în administraţia Barcelonei pe vremea fostului preşedinte, Jose Maria Bartomeu, a vorbit pentru presa din Spania despre transferul ratat al lui Neymar. Revenirea brazilianului la FC Barcelona a ţinut capul de afiş în două perioade de transferuri, dar în cele din urmă acesta nu s-a mai întors în tricoul blaugrana.

Bordas a povestit cum a ratat Barcelona transferul său pentru o difrenţă de 20 de milioane de euro: "Am oferit celor de la PSG 110 milioane de euro plus Rakitic, Todibo şi Dembele sub formă de împrumut. Ei au vrut 130 de milioane de euro. Neymar a fost la 20 de milioane de euro distanţă de revenirea la Barcelona. Tatăl său a spus că va acoperi el diferenţa, dar în final acest lucru nu s-a întâmplat", a spus fostul membru în consiliul de administraţie al clubului catalan.

Neymar a plecat de la Barcelona la PSG în august 2017, într-o tranzacţie de 222 de milioane de euro, care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie. PSG a plătit atunci clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Barcelona.



Suma pe care trebuia să o mai acopere Barcelona pentru a-l avea pe Neymar înapoi pe Camp Nou e una mică, având în vedere că 20 de milioane s-au plătit pentru transferul lui Martin Braithwaite.

Afla mai multe despre: neymarbarcelonatransferpsgoferta 

viewscnt
Articole similare