Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma plătită de Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunţul făcut de conducerea scoţienilor: "Lumea s-a schimbat enorm"

Suma plătită de Rangers pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunţul făcut de conducerea scoţienilor: "Lumea s-a schimbat enorm"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi şi-a îndeplinit visul în acest sezon şi a semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu Rangers, club care l-a cumpărat definitiv de la Genk, după împrumut. Conducerea scoţienilor a anunţat oficial suma la care s-a ridicat tranzacţia.

Rangers trebuia să achite cinci milioane de euro pentru Ianis Hagi, potrivit opţiunii de transfer definitiv care a fost stabilită în iarnă, odată cu împrumutul românului. Cum pandemia de coronavirus a provocat o adevărată criză în fotbalul mondial, Rangers nu şi-a mai putut permite să plătească suma stabilită iniţial, aşa că a negociat cu Genk.

Directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, a oferit câteva detalii în privinţa tranzacţiei, dezvăluind că nu a fost vorba de 5 milioane de euro. Conform presei din Scoţia, cele două cluburi au ajuns la un acord pentru suma de 3,5 milioane de euro, Rangers obţinând astfel o reducere de 1,5 milioane de euro la transferul internaţionalului român.  

"Cu siguranţă lumea s-a schimbat enorm între ianuarie şi finalul sezonului. Trebuie să le fim recunoscători celor de la Genk, deoarece au fost destul de fericiţi să se aşeze la masă negocierilor şi am avut o discuţie despre felul în care putem face această afacere într-o manieră diferită decât cea stabilită în ianuare.

A fost flexibil, dar pentru tânărul Ianis a fost ceva ce şi-a dorit cu adevărat să facă şi asta a ajutat, iar cei de la Genk erau conştienţi că Ianis vrea să devină jucătorul lui Rangers. Steven şi-a dorit cu adevărat să-l aibă aici aşa că am reuşit să rezolvăm totul", a spus oficialul lui Rangers pentru Daily Record.

  • 700.000 de euro încasează Viitorul, după ce a păstrat procente din transferul lui Ianis Hagi la Genk. 
  • Trei goluri şi două assist-uri are Hagi junior în tricoul lui Rangers. A jucat 12 meciuri.

 

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare