Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma primită de SCM Râmnicu Vâlcea pentru lupta cu CSM Bucureşti! Se anunţă şi înfiinţarea unui club de fotbal: "Va avea obiectiv Liga 2"

Suma primită de SCM Râmnicu Vâlcea pentru lupta cu CSM Bucureşti! Se anunţă şi înfiinţarea unui club de fotbal: "Va avea obiectiv Liga 2"

Handbal

Comentarii

Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, vineri, alocarea sumei de 600.000 de lei din bugetul propriu echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea. Oficialii instituţiei anunţă disponibilitatea ca şi pe viitor să se aloce sume suplimentare.

Consiliul Judeţean Vâlcea alocă 600.000 de lei din bugetul propriu echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea

"Alături de asocierea cu Municipiul Râmnicu Vâlcea, consilierii judeţeni au aprobat astăzi şi alocarea, din bugetul judeţului, a sumei de 600.000 lei, bani pe care Primăria Râmnicului îi va repartiza clubului de handbal SCM Rm. Vâlcea”, a transmis, vineri, Consiliul Judeţean Vâlcea. 

Oficialii instituţiei anunţă că şi pe viitor instituţia va aloca sume de bani de la buget pentru susţinerea sportului. 

"Eu iubesc această echipă, la fel cum voi iubi şi echipa de fotbal pe care o vom înfiinţa la sfârşitul acestui an, care va avea obiectiv Liga a II-a, într-un final. Dar astăzi am alocat banii pentru handbal, 600.000 de lei, nu lăsăm echipa fără sprijin, atât cât putem, pentru că bugetul a suferit mult. Dacă va fi vreo rectificare voi analiza şi posibilitatea acordării unor suplimentări”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

SCM Râmnicu Vâlcea este echipa aflată pe locul al treilea în Liga Naţională de handbal feminin.

 

Afla mai multe despre: scm râmnicu vâlceafotbalhandbal 

viewscnt
Articole similare