Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma reală plătită de Parma pentru Valentin Mihăilă. Italienii au publicat raportul financiar, iar pierderile sunt uriaşe pentru club

Suma reală plătită de Parma pentru Valentin Mihăilă. Italienii au publicat raportul financiar, iar pierderile sunt uriaşe pentru club

Serie A

Comentarii

Echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, Parma, a publicat raportul financiar pentru a doua jumătate a anului 2020.

Investiţiile masive făcute de patronul Kyle Krause n-au venit la pachet şi cu rezultatele mult aşteptate. Conform raportului financiar, în a doua jumătate a anului trecut, Parma a cheltuit 45.7 milioane de euro pe transferuri, însă a încasat doar 19 milioane, astfel că echipa la care sunt legitimaţi şi cei doi români a înregistrat pierderi de 26.7 milioane de euro.

Al doilea cel mai scump transfer bifat de Parma a fost cel al lui Valentin Mihăilă. Clubul condus de Kyle Krause a plătit 9.1 milioane de euro pentru fotbalistul de 21 de ani, cu 600 de mii de euro mai mult faţă de suma anunţată iniţial în octombrie 2020, notează site-ul parmalive.com.

Sumele cheltuite de Parma în 2020:

  • 10.5 milioane de euro pentru Lautaro Valenti (Lanus)
  • 9.1 milioane de euro pentru Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova)
  • 6.9 milioane de euro pentru Maxime Busi (Charleroi)
  • 6.7 milioane de euro pentru Wylan Cyprien (Nice)
  • 6.4 milioane de euro pentru Simon Sohm (Zurich)
  • 4.1 milioane de euro pentru Yordan Osorio (Porto)
  • 1.5 milioane de euro pentru împrumutul lui Juan Brunetta (Godoy Cruz)
  • 0.5 milioane de euro pentru Bartolomiej Maliszewski (Jagiellonia)

Cu un parcurs dezastruos în ultimele cinci etape, unde a înregistrat o singură remiză şi patru înfrângeri, Parma este la 11 puncte în spatele lui Benevento, prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării, şi are şanse minime de a mai rămâne în Serie A şi în sezonul următor.

Afla mai multe despre: mihailaparma 

viewscnt
Articole similare