Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma ridicolă pe care o investeşte Ionuţ Negoiţă la Dinamo! Dezvăluirea făcută după plecarea lui Dan Nistor

Suma ridicolă pe care o investeşte Ionuţ Negoiţă la Dinamo! Dezvăluirea făcută după plecarea lui Dan Nistor

Superliga

Comentarii

Dănuţ Lupu a susţinut că finanţatorul Ionuţ Negoiţă investeşte din ce în ce mai puţin la Dinamo, într-o perioadă neagră pentru clubul din "Ştefan cel Mare", în care riscă să rateze din nou play-off-ul

Ionuţ Negoiţă nu mai e dispus să investească masiv şi a anunţat, în mai multe rânduri, că e dispus să vândă Dinamo. Totuşi, problemele financiare din jurul clubului i-au îndepărtat pe posibilii investitori, iar actualul patron a rămas cu clubul pe cap. 

Acum, Dănuţ Lupu a dezvăluit care e suma pe care Negoiţă o investeşte la Dinamo: „Negoiţă nu pune mai mult de 500 de mii (n.r. - de euro) pe an. Restul banilor vine din altă parte. Problema este însă alta. A fost înconjurat de oameni care nu au nicio treabă cu Dinamo. Pe aceştia îi interesează să treca luna şi să-şi ia salariul„, a declarat Lupu pentru Realitatea Sportivă. 

Preşedintele Florin Prunea a confirmat că Ionuţ Negoiţă va rămâne patron la Dinamo cel puţin până în vară:

”Pentru a nu risca să devină liberi, trebuie să virăm un salariu până pe 15. Se va vira, nu există probleme de acest gen. Înainte de vacanţă, jucătorii au primit o parte dintre drepturile financiare. Iar poziţia domnului Negoiţă a fost clară: anul acesta, până în vară va susţine echipa. Sunt foarte convins că aşa o să fie. Nu-mi fac probleme din acest punct de vedere”, a declarat Prunea, în exclusivitate la Sport Report de la Telekom Sport.

Duminică, Dinamo s-a înţeles cu U Craiova în privinţa lui Dan Nistor în schimbul unei sume considerate mici. 

Afla mai multe despre: danut lupudinamoionut negoitadan nistor 

viewscnt
Articole similare