Experiențe împreună.
You are here:

Suma uluitoare vărsată de Adrian Mititelu în conturile lui FCU Craiova. Cifrele sunt oficiale

Suma uluitoare vărsată de Adrian Mititelu în conturile lui FCU Craiova. Cifrele sunt oficiale

Liga 1

Comentarii

Adrian Mititelu a investit până acum o sumă uluitoare la FCU Craiova, în dorinţa de a readuce echipa în Liga 1. Potrivit cifrelor oficiale, FCU Craiova figurează cu o datorie de 8 milioane de euro, bani ce îi datorează patronului său.

FCU Craiova a reuşit să promoveze în Liga 1 şi Adrian Mititelu jr a anunţat că are obiective îndrăzneţe. Fiul lui Adrian Mititelu este decis să investească sume importante, pentru ca echipa să se bată încă din primul an pentru primele locuri din Liga 1.

Familia Mititelu a investit sume uluitoare până acum, după cum reiese din bilanţul financiar depus la Ministerul de Finanţe. Deşi a fost reînfiinţată în urmă cu aproape 4 ani, FCU Craiova figurează cu o datorie uriaşă pentru nivelul la care a jucat până acum.

Suma uluitoare investită de Adrian Mititelu la FCU Craiova. Ce datorii au oltenii

În bilanţul financiar depus pe anul fiscal 2020, FCU Craiova figurează cu o datorie de 8 milioane de euro. Foarte probabil, suma reprezintă investiţiile făcute de familia lui Adrian Mititelu. După cum se ştie, patronii cluburilor din România obişnuiesc să-şi susţină echipele prin împrumuturi.

Pe lângă datorii, un alt detaliu a atras atenţia. În anul fiscal 2020, FCU Craiova a avut cheltuieli de nu mai puţin de două milioane de euro, o sumă uriaşă pentru nivelul la care jucat.

Bilanţul financiar al lui FCU Craiova pe anul fiscal 2020:

Venituri totale: 137.099 de euro
Cheltuieli totale: 2,096 milioane de euro
Pierderi: 1,95 milioane de euro
Datorii: 8 milioane de euro

Cei de la FCU Craiova anunţă ”buget nelimitat pentru Liga 1”

Craiovenii nu vor să se mulţumească doar cu promovarea în Liga 1. Adrian Mititelu este decis să investească sume uriaşe pentru a-şi readuce echipa în top. Mircea Bornescu, team managerul lui FCU, susţine că eforturile financiare făcute de familia lui Mititelu sunt uriaşe:

”Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situaţiei financiare [...] Avem un buget nelimitat”, a spus Bornescu.

Până şi Mihai Rotaru, acţionar majoritar la Universitatea Craiova, se declară surprins de proiectul celor de la FCU Craiova: ”E o echipă cu buget nelimitat, din ce am înţeles, o echipă care vine cu investiţii masive. E destul de interesant”, a spus Mihai Rotaru.

FCU Craiova a fost reînfiinţată în anul 2017, după ce echipa a trecut printr-un faliment. Oltenii au început din Liga a 4-a şi, în acest an, au reuşit să promoveze în Liga 1, însă cu sume uluitoare investite de Adrian Mititelu.

viewscnt
Articole similare
A vrut Tsitsipas sa sugereze ceva necurat despre Djokovici? Ce a declarat grecul dupa finala...