Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suma uriaşă de bani cu care un fotbalist de la CFR Cluj a fost convins să nu trădeze şi să semneze cu FCSB | EXCLUSIV

Suma uriaşă de bani cu care un fotbalist de la CFR Cluj a fost convins să nu trădeze şi să semneze cu FCSB | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Un fotbalist de la CFR Cluj a fost convins cu o sumă mare de bani, 120.000 de euro încasaţi la semnătură, să nu trădeze şi să semneze cu FCSB.

Suma uriaşă de bani cu care un fotbalist de la CFR Cluj a fost convins să nu trădeze şi să semneze cu FCSB | EXCLUSIV

Ciprian Deac (36 de ani), fotbalistul-emblemă de la CFR Cluj, a fost la un pas să semneze cu FCSB, când contractul său cu CFR era pe expirate. Mihai Stoica, managerul FCSB, a dezvăluit că FCSB a avut două încercări de a-l lua pe Ciprian Deac, atunci când CFR Cluj se afla în insolvenţă şi cu probleme financiare.

Gigi Becali l-a vrut foarte mult pe Ciprian Deac de la CFR Cluj, iar fotbalistul era tentat să plece din cauză că existau probleme financiare în Gruia. Deac a discutat cu Gigi Becali, însă în cele din urmă a rămas la CFR Cluj, fiind convins cu o sumă mare de bani să nu trădeze.

Mihai Stoia a spus, la Telekom Sport, că Deac a încasat 120.000 de euro la semnătură, când a dat "cu pixul" pe un nou contract cu CFR Cluj. În 2017, CFR Cluj a avut probleme cu banii şi a fost în insolvenţă, până la preluarea clubului de către Nelu Varga. MM consideră că Deac nu va da randament la un alt club în afară de CFR Cluj, unde este zona sa de confort, şi a dat exemplele Schalke, Rapid şi experienţele lui Ciprian Deac din Kazahstan.

"A doua oară când a fost discuţia, că Deac semnase cu CFR, că aveam o sursă acolo, mi-a zis că a luat 120.000 de euro la semnătură, dar poate am fost dezinformat. Chiar dacă Gigi zice ceva. Deac e CFR. Eu zic ce mi-a zis Edi Stăncioiu, că dacă-l scoţi de la CFR nu mai joacă, dacă-l scoţi din zona lui de confort. La naţională a fost convocat de două ori şi... Şi dacă mi se reproşează ceva... El fusese doi ani în Kazahstan şi ce putea juca acolo? Iar la Rapid n-a rupt gura târgului", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Ciprian Deac a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj în ianuarie 2017 şi actuala înţelegere e valabilă până în vara lui 2024.

De-a lungul timpului, Ciprian Deac a strâns 366 de meciuri, 71 de goluri şi 75 de pase de gol pentru CFR Cluj, cu care a câştigat nu mai puţin de 13 trofee: şase titluri, cinci Supercupe ale României şi două Cupe ale României.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ciprian Deac în prezent, potrivit specialişitlor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ciprian deacsemnaturafcsbcfr clujcontractbanimihai stoica 

viewscnt
Articole similare