Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Sumele de transfer erau mult mai mari dacă nu treceam prin pandemie!". Răzvan Burleanu, despre transferurile lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray

"Sumele de transfer erau mult mai mari dacă nu treceam prin pandemie!". Răzvan Burleanu, despre transferurile lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray

Superliga

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a vorbit într-o conferinţă de presă despre transferurile lui Olimpiu Moruţan (22 de ani) şi Alexandru Cicâldău (24 de ani) la Galatasaray. Şeful de la Casa Fotbalului a spus că, în mod cert, dacă nu exista pandemia de COVID-19 atunci sumele de transfer erau mult mai mari.

Reacţia preşedintelui FRF despre plecările lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray

Galatasaray a cheltuit aproximativ 12 milioane de euro pentru transferurile lui Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, iar Răzvan Burleanu crede că sumele primite de Craiova, respectiv FCSB, puteau fi mult mai mari dacă nu exista pandemia de COVID-19 şi a subliniat importanţa sumelor primite pentru dezvoltarea fotbalului românesc.

"Sunt sigur că dacă nu treceam prin pandemie, numărul transferurilor, dar şi al sumelor de transfer, erau mult mai mari. Cluburile la nivel european au pierdut câteva miliarde de euro, iar acest lucru s-a răsfrâns şi asupra cluburilor din România. În iarnă vom vedea noi transferuri ale jucătorilor tineri români în străinătate. Transferurile lui Cicâldău şi Moruţan confirmă că jucătorii tineri pot contribui la creşterea fotbalului românesc", a spus Răzvan Burleanu, la conferinţa de presă.

Galatasaray a plătit 6,5 milioane de euro pentru transferul lui Cicâldău de la U Craiova şi 5,7 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan de la FCSB.

Afla mai multe despre: burleanufrfliga 1transferuricicaldaumorutan 

viewscnt
Articole similare