Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a confirmat negocierile pentru Denis Alibec. Gaziantep a făcut o ofertă greu de refuzat pentru atacantul Astrei

Şumudică a confirmat negocierile pentru Denis Alibec. Gaziantep a făcut o ofertă greu de refuzat pentru atacantul Astrei

Astra Giurgiu

Comentarii

Marius Şumudică nu renunţă la transferul lui Denis Alibec, iar Astra a primit o ofertă foarte bună din partea lui Gaziantep pentru atacantul de 29 de ani.

"În primă fază, clubul nostru a oferit suma de 600.000 de euro. Eu am pus presiune cat am putut de mult. Sa spun povestea de la început ca să ştie toată lumea. Clubul nostru a vrut să ofere 500.000 de euro pentru un împrumut, neştiind că el termină contractul la vară. Oficialii noştri s-au uitat mai atent şi au spus ca noi am putea lua acest jucător liber de contract. Să îi dea nişte bani la semnătura şi îl ia liber.

Eu mi-am permis să vorbesc cu Denis după ce a fost făcută oferta oficială. La momentul respectiv, domnul Niculae a refuzat. În momentul de faţă, există o ofertă concretă de 800.000 de euro plus 30% dintr-un viitor transfer în următorii trei ani. O sumă care mi se pare mai mult decât decentă. El în 2 luni şi jumătate poate semna cu Gaziantep sau cu oricare altă echipă, liber de contract. În decembrie, intră în ultimele 6 luni de contract" , a spus Marius Şumudică la Pro X.

  • 1.9 milioane de euro valorează Denis Alibec, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În vârstă de 29 de ani, Alibec s-a întors la Astra, de la FCSB, în 2018. Fotbalistul nu a mai evoluat în afara ţării de şase ani. În perioada în care a fost legitimat la Inter, Alibec a mai fost împrumutat la Mechelen şi la Bologna.

Afla mai multe despre: alibecastra 

viewscnt
Articole similare