Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a detectat principala problemă a campioanei: ”Trebuie să trecem peste aceste impedimente” Ce şanse are Alibec să debuteze la CFR şi de ce apără Bălgrădean cu Academica

Şumudică a detectat principala problemă a campioanei: ”Trebuie să trecem peste aceste impedimente” Ce şanse are Alibec să debuteze la CFR şi de ce apără Bălgrădean cu Academica

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit înainte de partida cu Academica Clinceni despre problemele formaţiei campioane, dar şi despre posibila apariţie a lui Denis Alibec, pentru prima dată în tricoul CFR-ului.

Marius Şumudică a vorbit înaintea confruntării din Liga 1 contra Academicii Clinceni despre principala problemă a campioanei României în acest moment: ”Avem problema oboselii, a drumului. Am fost în Gibraltar, ne-am întors la Cluj, am stat doar o zi, apoi am mers la Bucureşti, ulterior am venit aici. Dar asta ne este meseria şi trebuie să trecem peste toate aceste impedimente şi să câştigăm, pentru că CFR este obligată să câştige de fiecare dată. Să ne recuperăm fizic, mental, să fim ok şi să facem maxim de puncte, mai ales că avem trei puncte din primul joc” a mărturisit Şumudică.

Contra Academicii Clinceni, poarta CFR-ului este apărată de Bălgrădean. Marius Şumudică şi-a explicat decizia: ”Am doi portari de mare valoare. Bălgrădean poate apăra la orice nivel. Arlauskis vine după o perioadă grea. L-a solicitat foarte mult acel sintetic şi am preferat să-l menajăm. Am menajat alţi jucători şi sper să-i recuperez până la jocul de miercuri. Cei care intră sunt jucători de valoare şi trebuie să-şi facă treaba.”

Rezervă contra Academicii este şi noua achiziţie, Denis Alibec. Unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Marius Şumudică şi-ar putea face debutul la CFR Cluj: ”Alibec este pe bancă. Dacă va fi nevoie, va intra. Cine este mai în formă va juca. Am trei atacanţi, Omrani a avut o problemă medicală, dar se antrenează normal. Sper ca miercuri să aliniez cel mai bun 11, pentru că este un meci foarte important. Tot timpul ne-am gândit la bugetul clubului, la ceea ce înseamnă o viaţă mai uşoară în continuare.”

Afla mai multe despre: marius şumudicăcfr clujdenis alibec 

viewscnt
Articole similare