Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a făcut show la conferinţa de presă! "A fost un cutremur? Cine ţi-a zis, ţi-a dat mesaj acum Dorinel Munteanu? Cred că nu şi-au tăiat unghiile vreo 2 săptămâni"

Şumudică a făcut show la conferinţa de presă! "A fost un cutremur? Cine ţi-a zis, ţi-a dat mesaj acum Dorinel Munteanu? Cred că nu şi-au tăiat unghiile vreo 2 săptămâni"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu U Craiova 1948, din prima etapă a Ligii 1.

Şumudică se va înfruta pentru prima dată în carieră cu Mutu din postura de antrenor, iar el a spus că nu ştie la ce să se aştepte de la echipa nou promovată. 

"E primul meci din Liga 1, noi am mai jucat trei meciuri. Este un joc normal de campionat, pe care va trebui să-l tratăm ca atare şi să câştigăm. Vor fi schimbări în echipă pentru că venim după 120 de minute jucate în deplasare. Jucătorii care vor intra ar trebui să demonstreze că merită să fie la CFR.

N-am reuşit să-i vizionăm foarte bine, va fi destul de greu să pregătesc acest joc. Am încercat să iau ultimul lor joc, cu Hajduk, dar a fost foarte prost filmat. Ştiu câte ceva despre ei, dar nu le pot da detalii amănunţite jucătorilor mei. Suntem lipsiţi de informaţii clare", a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

"Nu ştiu, de ce, a fost un cutremur?"

Marius Şumudică a fost întrebat dacă se gândeşte şi la meciul din turul 2 preliminar UEFA Champions League, contra lui Lincoln Red Imps, iar antrenorul a răspuns în stilul său caracteristic. 

"Nu ştiu, de ce, a fost un cutremur? Ferească Dumnezeu! S-a întâmplat ceva, vreun incendiu? Aa, de meci? Nu, sunt cu gândul la meciul de mâine", a spus Şumi. 

Dorinel Munteanu a declarat că echipele din Liga 1 nu au şanse să joace în grupele Champions League, iar un jurnalist l-a întrebat pe Marius Şumudică cum comentează această declaraţie. 

"Cine ţi-a zis, ţi-a dat mesaj acum Dorinel?"

"Cine ţi-a zis, ţi-a dat mesaj acum Dorinel? Trimite-i mesaj înapoi lui Dorinel, scrie-i: 'A zis Şumudică că îşi doreşte foarte mult următorul pas, să treacă de o echipă din Gibraltar şi să ne calificăm în Conference League. În momentul în care vom fi în Conference League, din punct de vedere financiar încercăm să aducem nişte bani la club. După care, vom avea şansa să continuăm în Champions League sau, cel mai rău, în Europa League'.

Dacă domnul Dorinel Munteanu ştie şi cunoaşte valoarea fotbalului românesc, că n-am putea ajunge în Champions League, îi respectăm opinia. Eu n-am spus niciodată lucrul ăsta, dar nici nu promit că vom ajunge în UCL. Cu siguranţă că ne vom bate să vedeţi CFR Cluj până în decembrie. Şi aş vrea să văd câte echipe din România vor mai juca până în decembrie în competiţii europene.

"Cred că nu şi-au tăiat unghiile vreo 2 săptămâni!"

Tare sunt curios să văd câte echipe din România. Cu toate că eu le doresc baftă. Nu sunt un tip care să stau aşa (n.r - cu degetele încrucişate), cum cred că au stat unii când am jucat noi la Banja Luka, cred că nu şi-au tăiat unghiile vreo 2 săptămâni. Să nu cumva să fim doar noi care vom juca până în decembrie în competiţiile europene", a mai spus Şumudică.

Afla mai multe despre: şumudică-liga 1-cfr 

viewscnt
Articole similare