Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică a fost dorit de granzii Turciei! Motivele pentru care a ratat provocarea caierei: ”Asta mi-a spus Mircea Lucescu” | EXCLUSIV

Şumudică a fost dorit de granzii Turciei! Motivele pentru care a ratat provocarea caierei: ”Asta mi-a spus Mircea Lucescu” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, marius Şumudică a făcut câteva dezvăluiri despre o oprtunitate ratată.

Marius Şumudică a semnat cu CFR-ul după lungi speculaţii despre viitorul său. Fostul antrenor al lui Rizespor părea a fi dorit de fiecare club din România, dar şi de multe din afară, înainte de a semna cu campioana României din ultimii patru ani.

În cadrul emisiunii Sport Report de pe Telekom Sport, Marius Şumudică a făcut câteva dezvăluiri despre posibilităţile sale profesionale. Acesta a sugerat că ar fi fost antrenorul uneia dintre cele trei mari echipe din Istanbul, dacă nu ar fi avut temperamentul vlulcanic şi comportamnetul său din afara terenului.

Şumudică a fost dorit de granzii Turciei!

În plus, odată cu venirea la CFR, tehnicianul a declarat că încearcă să se schimbe, fapt pe care consideră că îl vor observa oamenii în lunile ce urmează.

”Nu comentez deciziile selecţionerului, este filosofia lui. Îl respect pe Rădoi. Am spus în momentul când nu aveam angajament ceea ce gândesc eu, ceea ce cred că face bine sau nu... Am promis presei că veţi vedea un altfel de Şumudică.

Să dea Dumnezeu să rămân cât mai mult la CFR şi veţi vedea că mă voi ţine de cuvânt. Nu o să uit niciodată ceea ce mi-a spus Mircea Lucescu acum două luni: 'Erai  la un pas de o echipă mare.

Am primit telefoane din Istanbul, de la trei echipe mari ale Istanbulului, care îmi spuneau că dacă nu ai fi avut comportamentul din afara terenului, erai antrenorul unei echipe mari din Istanbul, la calităţile şi la valoarea pe care o ai ca antrenor'.

Îmi va rămâne pentru toată viaţa şi veţi vedea un altfel de Şumudică”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius şumudicămircea lucescucfr clujşumudică turcia 

viewscnt
Articole similare