Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, all-inclusive. Şi-a mustrat elevii, s-a certat cu un fan şi a recunoscut superioritatea elveţienilor: "N-am văzut în viaţa mea. Rupea brazda sub el!"

Şumudică, all-inclusive. Şi-a mustrat elevii, s-a certat cu un fan şi a recunoscut superioritatea elveţienilor: "N-am văzut în viaţa mea. Rupea brazda sub el!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani), antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului terminat la egalitate, scor 1-1 Gruia, cu Young Boys.

Şumudică a recunoscut că Young Boys a fost mai puternică decât CFR în meciul din turul turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Antrenorul a spus că nu le-a cerut jucătorilor săi să se retragă, dar că fotbaliştii au simţit că adversarii sunt mai puternici. "Şumi" i-a certat pe elevii lui pentru greşelile în lanţ care au dus la golul marcat în prelungiri de elveţieni. "Am întâlnit o echipă puternic, mult mai puternică decât noi. Fizic, la contacte 1 la 1. Trebuie să recunoaştem. Vreau să-mi felicit jucătorii. Cred că în subconştient, eu nu le-am zis nicio clipă să ne retragem. Când îi simţi mai puternici... Cred că i-am închis foarte bine. I-am surprins. N-am avut timp să pregătesc, jucătorii s-au capacitat, au înţeles ceea ce le cer.

N-avem voie să facem greşeala pe care le-am făcut-o la gol. Pleacă trei jucători să facă pressing la portarul advers, ne prind pe o contră. După care nu urmrărim mingea la Arlauskis, la lovitura liberă, şi apare acest gol. Mi s-a părut exagerat să dai opt minute de prelungiri... În final, cred că e un rezultat echitabil, am întâlnit o echipă mult mai puternică decât noi. Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor, a publicului, au făcut o risipă extraodinară de efort. Cred că puteam să câştigăm.

(n.r. - despre Alibec) A simţit ceva la inghinală, n-a mai putut. Am pierdut din calitate, n-am mai putut să ţinem de minge", a spus Marius Şumudică.

Tehnicianul s-a certat cu un suporter în timpul meciului şi a lăudat un adevsar, pe Elija, despre care a spus că viteză ca a lui nu a mai văzut niciodată în carieră: "Era unu', cred că băuse ceva, că mă tot insulta şi îmi spunea ce schimbări să fac. I-am spus să vină el jos în locul meu, să fie antrenor. La fotbal se pricep toţi. Sunt foarte supărat pentru că am muncit şi să iei un gol pe o neatenţie, în ultimele minute. Elia, n-am văzut în viaţa mea viteză ca la el. Zici era un reactor, îi dădea viteză. Rupea brazda sub el când pleca de pe loc", a mai spus Marius Şumudică.

CFR Cluj - Young Boys 1-1, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, marţi, pe teren propriu cu campioana Elveţiei, Young Boys Berna, în manşa I a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 10 aprilie.

Au marcat: Manea '4 / Sierro '90+3.

1-0, min. 4: Deac a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, Omrani a deviat uşor balonul cu capul şi Manea, aflat într-o poziţie suspectă de ofsaid, a trimis cu coapsa mingea în poartă, de pe linia de şase metri;

1-1, min. 90+3: Aebischer a executat o lovitură liberă de la 17 metri, Arlauskis a respins în lateral, dar Sierra a fost pe fază şi a trimis balonul în plasă.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Bouhenna, Cestor, Camora - Susici, Rodriguez, Sigurjonsson (Costache '85) - Deac - Alibec (Păun '22), Omrani (Debeljuh '62). Antrenor Marius Şumudică;

Young Boys: Von Ballmoos - Hefti, Camara (Rieder '56), Zesiger, Garcia (Lefort '71) - Ngamaleu (Spielmann '71), Aebischer, Martins (Sierro '84), Fassnacht (Lauper '56) - Elia, Siebatcheu. Antrenor David Wagner.

Dacă va trece de Young Boys Berna, CFR Cluj va juca în play-off-ului Ligii Campionilor cu învingătoarea din dubla Ferencvaros (Ungaria) - Slavia Praga (Cehia).

În caz contrar, campioana României va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu învinsa din dubla dintre Steaua Roşie Belgrad (Serbia) şi Şerif Tiraspol (Moldova).

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujliga campionilorreactieyoung boys 

viewscnt
Articole similare