Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, aproape de bătaie cu un fost preşedinte din Liga 1: „Avea impresia că vreau să-l demit… Mi-am dat sacoul jos”

Şumudică, aproape de bătaie cu un fost preşedinte din Liga 1: „Avea impresia că vreau să-l demit… Mi-am dat sacoul jos”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai colerici antrenori români. Cristi Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, a făcut o dezvăluire incredibilă despre actualul tehnician al lui Gaziantep.

Oficialul ilfovenilor a declarat că a fost extrem de aproape să se ia la bătaie cu Şumudică în perioada în care acesta din urmă o pregătea pe Concordia Chiajna.

Marius Şumudică şi Cristi Tănase, la un pas de bătaie în perioada Chiajna

Cu toate acestea, cei doi au reuşit să se împace foarte repede, în ciuda faptului că au avut o discuţie aprinsă.

„Luasem noi decizia să nu mai stăm la un anumit hotel. Să facem cantonamentul la hotelul din stadion, care aparţine Consiliului Local, unde suntem chiriaşi, noi clubul.

A făcut Şumudică un scandal imens, că ăsta nu e profesionalism, că trec tiruri prin faţă, că e zgomot şi nu se odihnesc jucătorii… A făcut urât de tot.

Ieşise pe stradă, înjura, nu se putea calma… Am câştigat 3-0 acasă cu Oţelul. Era spumos… După meci vine şi îmi spune: De azi aici stăm. E foarte bine aşa!

Ne-am supărat amândoi într-o altă zi! Eram la un pas de bătaie. Avea impresia că vreau să-l demit… Mi-am dat sacoul jos, apoi el a plecat acasă! Ne-am împăcat atunci. E un personaj spumos şi a recunoscut ulterior că l-am ajutat în carieră”, a declarat Cristi Tănase citat de prosport.ro.

Marius Şumudică a stat pe banca celor de la Concordia Chiajna în perioada martie 2014 - aprilie 2015. În acest interval, „Şumi” a bifat 38 de meciuri în calitate de antrenor al ilfovenilor, opt succese, 15 rezultate de egalitate şi 15 eşecuri.

Concordia Chiajna, rampă de lansare pentru Şumudică

După ce a părăsit-o pe Concordia Chiajna, Marius Şumudică a reuşit cele mai importante performanţe ale sale în calitate de antrenor. Acesta a mers la Giurgiu, acolo unde a preluat-o pe Astra, echipă cu care a reuşit performanţe remarcabile.

Antrenor al Astrei în perioada aprilie 2015 - iunie 2017, Şumudică i-a adus două trofee clubului patronat de Ioan Niculae, campionatul şi Supercupa României, ambele în 2016.

Afla mai multe despre: chiajnatanasesumudica 

viewscnt
Articole similare