Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică are ceva de demonstrat! Mesaj pentru "întreaga Turcie". Granzii sunt cu ochii pe el

Şumudică are ceva de demonstrat! Mesaj pentru "întreaga Turcie". Granzii sunt cu ochii pe el

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică se află în faţa unui nou meci cu miză uriaşă în Turcia şi echipa sa poate clarifica lupta pentru titlu.

Kayserispor o întâlneşte vineri, de la 20:00, pe Istanbul Başakşehir, campioana en-titre a Turciei şi echipa care luptă pentru un nou titlu cu granzii Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce.

Şumudică e conştient că toate privirile microbiştilor din turcia vor fi aţintiţi spre echipa sa şi, într-o declaraţie oferită presei din Turcia, anunţă că echipa sa e capabilă de o surpriză care s-ar putea dovedi decisivă în lupta pentru titlu.

"Meciul cu Genclerbirligi a trecut! Timpul de refacere până la acest meci e foarte scurt, jucăm cu Başakşehir vineri. Nu e deloc uşor pentru jucătorii mei, dar atunci când înving au un moral bun. Întâlnim o echipă care vrea să câştige titlul, cu care am remizat în tur.



Dar pe teren ne vom dori să câştigăm şi vom fi pregătiţi ca la fiecare meci! Întreaga Turcie va vedea de ce suntem în stare. Avem obiectivele noastre şi vrem să câştigăm!
", a declarat Şumudică, citat de cotidianul turc Fanatik.

După 29 de etape, Kayserispor ocupă locul 6 în turcia, cu 44 de puncte şi ţinteşte calificarea în viitoarea ediţie a Europa League.

Istanbul BB ocupă locul 3, cu 59 de puncte, la egalitate cu Beşiktaş, ocupanta locului 2. Galatasaray e lider, cu 60 de puncte, în timp ce Fenerbahce e pe locul 4, cu 57 de puncte.

Afla mai multe despre: sumudicaturciakayserispor 

viewscnt
Articole similare