Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, atac virulent la MM: "Nu poate să lucreze cu mine, nu ştie să traducă ce spun..." Mesaj pentru Becali: ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB înainte de Lazio

Şumudică, atac virulent la MM: "Nu poate să lucreze cu mine, nu ştie să traducă ce spun..." Mesaj pentru Becali: ce s-a întâmplat la antrenamentul FCSB înainte de Lazio

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică nu lasă nicio poliţă neplătită şi îi răspunde dur lui Mihai Stoica, cel care precizase că nu ar putea lucra niciodată cu tehnicianul lui Kayserispor şi l-a criticat pentru acesta pentru o declaraţie la adresa legendarului antrenor ucrainean Valeriy Lobanovskyi.

Şumudică spune că singurul rol pe care l-ar putea îndeplini Mihai Stoica în relaţia cu el e cel de traducător.

Şumi a oferit şi detalii din interiorul FCSB şi i-a atras atenţia lui Gigi Becali că, în loc să se concentreze 100% pe meciul cu Lazio, Nicolae Dică a ţinut lecţii deschise cu antrenorii care încearcă să obţină licenţa PRO, la antrenamentele echipei.

"Eu mă aşteptam să fie pe baricade, alături de echipă, doar e cea mai importantă săptămână a FCSB-ului. El nu poate să lucreze cu mine pentru că nu ştie limba turcă să traducă la conferinţă înainte de meciul cu Besiktas.



Poate aşa înţelegea ce am spus referitor la Lobanovski. Mă miră că a avut timp de ieşit la tv.  În acest timp, la antrenamentele dinaintea meciului cu Lazio, Dică a ţinut lecţii deschise cu antrenorii cursanţi pentru licenţa PRO. Cu Şumudică antrenor asta nu se întâmpla, cu el manager văd că se poate!
", a declarat Şumudică pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: sumudicamihai stoicarazboi 

viewscnt
Articole similare