Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, ce lovitură în ziua meciului cu Steaua Roşie! Atacantul de 1.6 milioane de euro, aproape de transfer

Şumudică, ce lovitură în ziua meciului cu Steaua Roşie! Atacantul de 1.6 milioane de euro, aproape de transfer

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este lider autoritar în Liga I, fiind singura echipă cu maximum de puncte după primele cinci etape disputate din noul sezon.

Cu un lot valoros şi extrem de numeros, CFR Cluj se luptă şi pe plan european. După cele patru titluri consecutive cucerite în Liga I, campioana României a avut un start excelent şi în noua stagiune, iar în Liga Campionilor a ajuns până în turul trei preliminar, unde a fost eliminată de Young Boys.

Acum, echipa lui Marius Şumudică este implicată în dubla manşă cu Steaua Roşie Belgrad, în play-off-ul Europa League, iar în ziua meciului tur, din Serbia, oficialii ardelenilor au primit şi o veste bună. Conform dzfoot.com, Billel Omrani este dorit de Konyaspor, echipă din prima ligă turcă.

Evaluat la 1,6 milioane de euro, Billel Omrani a strâns 177 de meciuri pentru CFR Cluj, perioadă în care a marcat 42 de goluri şi a oferit 34 de pase decisive. În actuala stagiune, atacantul francez are trei pase decisive şi două goluri reuşite în cele 12 meciuri jucate pentru campioana României.

Trecut pe la Marseille şi pe la AC Arles înainte de a ajunge la CFR Cluj, în 2016, Bille Omrani are în palmares patru titluri de campion în Liga I, două Supercupe ale României şi o Cupă a Ligii Franţei, alături de OM.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare