Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, cuvinte mari pentru un preşedinte din Liga I: „Seamănă cu mine, e şmecher, nu dă înapoi niciodată”

Şumudică, cuvinte mari pentru un preşedinte din Liga I: „Seamănă cu mine, e şmecher, nu dă înapoi niciodată”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Dani Coman, preşedintele formaţiei Astra Giurgiu.

Cei doi au colaborat şi s-au înţeles foarte bine la Astra Giurgiu, unde au reuşit, împreună, să cucerească singurul titlu din istoria clubului.
Să vă dau un exemplu de un Rapidist de ce poate să facă la o echipă: Dani Coman. Dăcă îi spun să mergem mâine împreună la Rapid, mâine mergem. Vorba vine. Ca preşedinte e şmecher, este bun rău de tot! Cum este Şumudică antrenor, aşa este Dani Coman conducător. Are sânge în el, nu dă înapoi niciodată, mie ăştia îmi plac. Când domnul Niculae a fost privat de libertate, Marius Şumudică şi Dani Coman au condus clubul Astra", a mărturisit sincer Şumudică, la emisiunea Parfum Vişiniu.

ŞUMUDICĂ PROFITĂ DIN PLIN DE VACANŢĂ

Marius Şumudică se bucură de o bine meritată vacanţă. Telefonul nu îi dă însă pace. Ofertele din Liga I curg pe bandă rulantă şi inclusiv o rivală a Rapidului a încercat să îl convingă să schimbe tabăra. În plină criză, Dinamo a încercat să dea lovitura pe banca tehnică. Fanii acţionari l-au sunat pe Şumudică şi au încercat să îl convingă să vină în Ştefan cel Mare în locul lui Gane.
Am primit o sumedenie de telefoane, tot încercau să se întâlnească cu mine doi lideri de galerie. Au venit şi mi-au propus un contract, să luăm cupa, să facem... Dar la mine e clubul ăsta (n.r. - Rapid), pe care îl iubesc prea mult. Nu pot. Nu aş putea, nu m-aş vedea pe banca altei echipe", a declarat Marius Şumudică pentru Parfum Vişiniu. 
Deşi îşi declară dragostea pentru echipă cu fiecare ocazie, Şumudică i-a închis uşa şi Rapidului: „Din momentul în care am păşit în România, am spus că mi-aş dori să îi ajut, nu ştiu, cu un sfat. Am rămas surprins că, nici până în momentul de faţă, nici măcar un telefon nu mi-au dat. Le doresc baftă în continuare, dar din momentul de faţă, telefonul meu, pentru ceea ce înseamnă conducerea administrativă, conducerea tehnică, este închis", a mai spus fostul tehnician de la Rapid. 

Afla mai multe despre: marius sumudicarapiddani coman 

viewscnt
Articole similare