Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, de la erou, la "imaginea unui aşa zis inamic al oraşului"! Antrenorul, o nouă reacţie despre situaţia sa: "A fost o glumă care se face în România"

Şumudică, de la erou, la "imaginea unui aşa zis inamic al oraşului"! Antrenorul, o nouă reacţie despre situaţia sa: "A fost o glumă care se face în România"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, e dezamăgit de cum au decurs negocierile cu conducerea, dar se gândeşte, în continuare, la prelungirea contractului.

Marius Şumudică: "Sunt foarte mâhnit şi nu înţeleg de ce mi s-a construit imaginea unui aşa zis inamic al oraşului"

Marius Şumudică a fost atacat de câţiva jurnalişti turci, iar conducerea lui Gaziantep s-a arătat iritată de dorinţele antrenorului. La o zi de la apariţia situaţiei tensionate, antrenorul român a făcut câteva precizări:  "Rămân ataşat de familia Gaziantep. Mai am patru luni de contract şi sunt deschis la discuţii. Aceste zile au fost teribil de grele pentru mine. Poate cele mai grele din cariera mea de antrenor, indiferent pe unde am activat. Din acest motiv, prin acest comunicat de presă oficial, doresc să-mi precizez foarte clar poziţia în contextul momentului.

Aşa cum se poate verifica, chiar şi în momentele grele, cu eliminări sau discuţii extrafotbalistice, antrenorul Marius Şumudică nu a rostit niciodată cuvinte ofensatoare la adresa conducerii clubului, oraşului Gaziantep sau a suporterilor. Sunt foarte ataşat acestei comunităţi şi exact din acest motiv am fost foarte implicat, am încercat să apăr această familie, am fost mai agresiv în timpul meciurilor şi am suferit fiind eliminat de către arbitri.

Mereu am fost onorat că, după fiecare succes al echipei, primeam mesaje de felicitare din partea doamnei guvernator Fatma Şahin, pe care o respect foarte mult. Mereu mi-a transmis că fac cinste oraşului şi a dorit ca eu să devin cetăţean turc. În aceste zile sunt foarte mâhnit şi nu înţeleg de ce mi s-a construit imaginea unui aşa zis inamic al oraşului", a transmis Marius Şumudică printr-un comunicat.

Marius Şumudică: "A fost o glumă care se face foarte mult în România, o glumă la modă în ţara mea!"

"Aş vrea să ating şi un subiect extrafotbalistic, dar foarte important pentru mine. Au apărut discuţii atunci când am declarat că imi voi suna soţia pentru a-mi trimite o sumă de bani. A deranjat subiectul, dar vreau ca oamenii din familia Gaziantep să realizeze că am facut o glumă. O glumă care se face foarte mult în România, o glumă la modă în ţara mea!

Aşa cum, la rândul meu, mi-am dat imediat seama că s-a făcut o glumă atunci când mi s-a transmis că ar fi fost mai bine ca banii pe care i-am oferit din propriul buzunar, ca bonusuri, jucătorilor ar fi fost mai bine să-i pun în conturile clubului. Efectiv, a fost vorba de două glume.

Revenind la chestiuni strict fotbalistice şi care ţin de relaţia mea cu clubul, poziţia mea oficială este următoarea. Mai am patru luni de contract, doresc să-mi duc înţelegerea la bun sfârşit şi sunt în continuare deschis la discuţii în privinţa unei prelungiri sau rezilieri! Cu respect şi fidelitate, Marius Şumudică", a mai transmis Marius Şumudică. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantep,  

viewscnt
Articole similare