Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, declaraţii războinice în presa turcă. "Vom fi surpriza campionatului". Ce a spus despre meciul cu Fener

Şumudică, declaraţii războinice în presa turcă. "Vom fi surpriza campionatului". Ce a spus despre meciul cu Fenergalerie foto

Stranieri

Comentarii

Gaziantep Gazişehir va debuta luni în Superliga din Turcia, iar primul meci va fi pe terenul lui Fenerbahce. Şumudică nu se teme de adversara din prima etapă, deşi echipa sa este considerată victimă în duelul de pe stadionul Şükrü Saracoğlu.

"Toată lumea crede că vom merge acolo pentru a ne apăra. Nu este deloc aşa. Vom merge pe terenul lui Fenerbahce pentru a obţine puncte. Avem jucători buni şi vom fi una dintre surprizele campionatului. Construim o echipă care să lupte până la ultima picătură de transpiraţie. Omul care nu a făcut-o deja nu poate juca în echipa mea" a declarat Marius Şumudică. 

Fenerbahce s-a clasat sezonul trecut pe locul şase şi a ratat calificarea în cupele europene

"Fener are jucători buni şi de calitate. Dacă vreunul dintre jucătorii mei se gândeşte că nu avem nicio şansă, îi voi lăsa aici. De ce să mai facă deplasarea? Doar ca să cheltuim bani cu el? Meciul va începe de la 0-0. Vom merge la luptă şi vom juca fără frică împotriva lui Fenerbahce" a continuat Şumudică. 

Fenerbahce are datorii uriaşe 

Datoriile totale ale primelor patru cluburi de fotbal din Turcia (Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas, Trabzonspor) depăşesc zece miliarde de lire turceşti (1,73 miliarde de dolari), în condiţiile în care acestea au cheltuit sume mari pentru a atrage staruri din străinătate. În plus, rezultatele slabe pe plan intern şi internaţional nu au făcut decât să exacerbeze problema datoriilor acumulate.
La fel ca alte companii din Turcia care au contractat credite mari în valută, şi cluburile de fotbal suferă de pe urma deprecierii semnificative a monedei naţionale a Turciei, care s-a depreciat anul trecut cu aproape 30% în raport cu dolarul. 
În ianuarie, Asociaţia Băncilor din Turcia avertiza că "este exclus ca datoriile să fie şterse sau ca la restructurare să fie utilizate alte standarde de evaluare decât cele ale pieţei", şi aprecia că veniturile cluburilor pot să le acopere cheltuielile.
Înainte de plecarea spre Istanbul, tot lotul de la Gaziantep Gazişehir a sărbătorit chiar pe terenul de antrenament ziua de naştere a unuia dintre secunzii lui Şumudică. Radu Sărdescu este antrenor cu portarii şi a împlinit 38 de ani.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gaziantep gazisehirsumudica 

viewscnt
Articole similare