Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, din nou critic la adresa strategiei lui Rădoi: „Schimbările n-au adus niciun plus”. Pe cine a remarcat antrenorul lui Gaziantep

Şumudică, din nou critic la adresa strategiei lui Rădoi: „Schimbările n-au adus niciun plus”. Pe cine a remarcat antrenorul lui Gaziantep

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă de Austria, scor 0-1, în runda cu numărul patru din UEFA Nations League. A fost a treia înfrângere la rând pentru „tricolori”, o contraperformanţă egalată după mai bine de 24 de ani. La EURO 1996, naţionala noastră pierdea atunci toate meciurile din grupă.

În meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria, România a marcat un singur gol, dar a luat şapte. După meciul de la Ploieşti, Marius Şumudică nu s-a ferit să spună că Mirel Rădoi a fost neinspirat şi că a greşit modul în care a făcut înlocuirile.

„Mi s-a părut că Alibec a jucat bine. Au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză Austria a jucat deschis.A fost un meci de la o poartă la alta, am avut o sumedenie de ocazii. Dacă nu marchezi cu Austria, e greu să faci un rezultat pozitiv. În a doua repriză rar am intrat în careu. Schimbările făcute n-au adus niciun plus. Din contră, am scăzut din toate punctele de vedere”, a declarat Marius Şumudică pentru ProSport.

Dacă în Islanda au fost făcute trei schimbări la pauză, în duelul cu Austria au apărut nume noi pe teren în minutul 62. Au ieşit chiar preferaţii lui Şumudică, Alex Maxim şi Denis Alibec.

Afla mai multe despre: radoisumudica 

viewscnt
Articole similare