Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, după parcursul slab al lui Rizespor. ”Eu mi-am făcut treaba, vin cu trei ore înainte la muncă... Dar nu pot să intru eu pe teren şi să dau gol”

Şumudică,  după parcursul slab al lui Rizespor. ”Eu mi-am făcut treaba, vin cu trei ore înainte la muncă... Dar nu pot să intru eu pe teren şi să dau gol”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a ajuns la 5 meciuri antrenate la Rizespor, fără nicio victorie. Tehnicianul român susţine că nu este vina lui şi că ghinionul şi condiţiile prezente la club de dinaintea sa sunt de învinuit pentru froma slabă a echipei. Antrenorul a discutat despre parcursul prost al formaţiei şi nu s-a sfiit din a îşi spune sincer părerea, aşa cum a făcut-o mereu.

”Toată lumea zice, vrem victoria, vrem victoria! Nu este tot timpul uşor să câştigi. Ne dorim asta, dar mai ales să strângem punct cu punct. Pentru că punctele contează. Un punct te poate salva de la retrogradare, un punct te poate costa titlul. În ultimii opt ani, niciodată nu mi s-a întâmplat ca, în cinci meciuri, să nu câştig nici măcar unul. Niciodată! Eu mi-am făcut treaba, vin cu trei ore înainte la muncă... Dar nu pot să intru eu pe teren şi să dau gol

Nu e vina mea. Când am venit aici, am găsit jucători accidentaţi, am găsit jucători infectaţi cu Covid. Ce pot să fac eu? Nu am o baghtă magică. Când am venit aici, nu am spus că vreau să o fac pe Rize campioană, am spus că vreau să o păstrez pe Rize în prima ligă. Cu prima ocazie, dacă voi mai fi aici, când voi putea face eu transferurile, atunci să mă întrebaţi de ce Rize este pe locul 14 sau 15. Dar nu se va întâmpla asta niciodată cu Şumudică. Acum nu e vina mea.

Eu vă promit un singur lucru, Rize, cu Şumudică, nu va retrograda niciodată. Iar la anul, puteţi să îmi spuneţi orice. Dar nu acum. Acum nu merit aşa ceva”, a declarat tehnicianul român.

Pentru Rizespor urmează un meci acasă, împotriva lui Sivasspor, urmat de meciul împotriva fostei echipă a lui Dan Petrescu, Kayserispor.

Amintiri din SUA 94', cu Florin Răducioiu

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare