Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, gata să-l ia pe Alibec la noul club: "Fotbalul nu se uită! Ştiu ce poate!" În ce condiţii semnează

Şumudică, gata să-l ia pe Alibec la noul club: "Fotbalul nu se uită! Ştiu ce poate!" În ce condiţii semnează

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a confirmat astăzi informaţia publicată de TelekomSport.ro, precizând că are şanse mari să ajungă la Bursaspor, dacă alegerile pentru şefia clubului alb-verde vor fi câştigate de candidatul care l-a ofertat.

Dacă Şumudică va semna cu Bursaspor, tehnicianul ar vrea să-l ia cu el şi pe Denis Alibec, atacant intrat în dizgraţie la FCSB, dar alături de care a lucrat foarte bine la Astra.

"Duminică vor fi alegeri pentru preşedinte la Bursa. Unul dintre candidaţi m-a ales pe mine, ar dori să lucreze cu mine. În funcţie de cine va câştiga alegerile, vom vedea. E un club mare, cu suporteri extraordinari, dar nu e nimic bătut în cuie. Mai am discuţii cu 2-3 echipe din Turcia, aştept să se definitiveze situaţia la nivelul conducerii. E posibil să vină şi Alibec alături de mine la urmatoarea mea echipă. Fotbalul nu se uită, ştiu ce poate Alibec şi sunt ferm convins că el, în alte condiţii, mai are multe de spus pentru fotbalul românesc. E unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat în viaţa mea. Este numarul unu ca atacant în România", a spus Sumudica la PRO X.

Afla mai multe despre: sumudicaalibecbursasportransferechipa sumudica 

viewscnt
Articole similare