Experiențe împreună.
You are here:

Şumudică i-a făcut să plătească pe cei de la CFR. Neluţu Varga, decizie disperată

Şumudică i-a făcut să plătească pe cei de la CFR. Neluţu Varga, decizie disperată

CFR Cluj

Comentarii

Demiterea lui Marius Şumudică a agitat serios apele la CFR Cluj şi Neluţu Varga a fost pus să plătească serios pentru această decizie.

Marius Şumudică a plecat cu scandal de la CFR Cluj, deşi a câştigat toate meciurile din campionat. Însă eliminarea din play-off-ul Europa League, după 1-6 la general cu Steaua Roşie Belgrad, i-a adus demiterea.

Însă această decizie a venit cu scandal, după ce Marius Şumudică n-a fost lăsat să intre în baza de pregătire, deşi încă nu fusese demis. Antrenorul în vârstă de 50 de ani i-a pus însă serios la plată pe cei de la CFR Cluj.

Şumudică i-a pus la plată pe şefii CFR-ului. Neluţu Varga a fost nevoit să intervină

Demiterea lui Marius Şumudică a costat-o scump pe CFR Cluj. Potrivit gsp.ro, şefii campioanei României au fost nevoiţi să-i plătească 300.000 de euro lui Marius Şumudică, bani ce reprezintă clauza de reziliere, plus salariile restante.

În plus, cei de la CFR Cluj au fost nevoiţi să plătească încă 70.000 de euro, de această dată pentru staff-ul lui Marius Şumudică. Însă costurile plecării lui Şumudică nu se opresc aici.

Dan Petrescu a decis să renunţe la mai mulţi jucători care încă erau sub contract cu CFR Cluj şi şefii clubului sunt nevoiţi să le plătească şi acestora compensaţii.

De exemplu, Alex Chipciu, care nu mai este dori de campioana României, trebuie să primească 260.000 de euro doar din salariile şi primele restante. La aceşti bani s-ar putea adăuga şi o sumă compensatorie pentru rezilierea contractului, în contextul în care înţelegerea lui expiră în vara anului următor.

Pentru a salva situaţia, Neluţu Varga a fost nevoit să ia o decizie disperată. Acţionarul lui CFR Cluj a decis astfel că clubul trebuie să se împrumute două milioane de euro.

Cea mai mare parte din această sumă va merge în conturile jucătorilor, care sunt neplătiţi de aproximativ două luni.

Cu banii rămaşi vor fi achitate clauzele de reziliere şi compensaţiile pentru Marius Şumudică, pentru asistenţii săi şi pentru jucătorii care nu mai intră în planurile lui Marius Şumudică.

viewscnt
Articole similare