Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică în carantină totală: ”Nu am ieşit deloc! Am tuns iarba prin curte şi am plimbat căţelul, atât!”

Şumudică în carantină totală: ”Nu am ieşit deloc! Am tuns iarba prin curte şi am plimbat căţelul, atât!”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep FK, a plecat înapoi în Turcia, unde fotbalul se va relua pe 12 iunie. Tehnicianul român va sta în carantină şi în Turcia, după ce a stat 14 zile în casă şi în România

”Nu am ieşit deloc, acum e prima oară când am ieşit” a mărturisit Şumudică la plecarea din România. ”Nu am ieşit absolut deloc, doar am mai tuns iarba prin curte, am mai ieşit cu căţelul” a explicat actualul tehnician de la Gaziantep.

Apreciat în Turcia pentru rezultatele sale, Şumudică este convins că mai multe campionate din Europa vor începe în curând: ”Din moment ce tu nu ai mască, înseamnă că uşor, uşor ne-am relaxat. Cred că o să fie bine, cred că uşor, uşor o să se joace mai multe campionate ale Europei şi ale lumii. Nu ştiu exact câte, dar cred că o să se joace”

”Ce să zic, a trenat un pic, situaţia nu era ok din punctul de vedere al carantinei la momentul când... De fapt, preparatorul meu fizic care e spaniol a ajuns mai devreme acolo, din ceea ce mi-a arătat, condiţiile nu erau tocmai ok, după care clubul s-a ocupat, a amenajat camere pentru fiecare, vom sta într-un complex universitar, un cămin studenţesc” a mai adăugat Şumudică, la plecarea din România spre Turcia.

Turcii au stabilit că Superlig se va relua pe 12 iunie, în ciuda pandemiei de COVID-19.

  • Kavala, Al Shaab, Kayserispor, Al Shabab şi Gaziantep sunt formaţiile din străinătate pe care le-a antrenat Şumudică
  • 10 victorii în 28 de meciuri are Şumudică la Gaziantep
  • 43 de goluri a marcat echipa sa în această perioadă cu el pe banca tehnică
  • 11 înfrângeri are Şumi la formaţia sa de club actuală

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare