Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şumudică INTERZIS la Steaua”. Ultraşii au pătruns azi noapte în incinta cantonamentului. Mesaje ofensatoare la adresa lui Şumi

”Şumudică INTERZIS la Steaua”. Ultraşii au pătruns azi noapte în incinta cantonamentului. Mesaje ofensatoare la adresa lui Şumigalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că Mihai Teja nu va mai antrena FCSB-ul din sezonul viitor, iar unul din posibilii înlocuitori este chiar Marius Şumudică, un om care întreaga carieră a fost perceput drept un mare rival al roş-albaştrilor.

Update: Fanii FCSB-ului, mesaje anti Şumudică! 

”Şumi, interzis la Steaua!”. Noaptea trecută, fanii din Peluza Roş - Albastră au intrat în incinta cantonamentului din Berceni şi au scris cuvinte extrem de jignitoare la adresa lui Marius Şumudică. Mesajele fanilor au fost cât se poate de clare: Şumudică are interzis la FCSB din perspectiva suporterilor. 

sursa foto: Gsp.ro


Fost jucător şi antrenor la Rapid, Şumudică i-a luat un titlu FCSB-ului ca antrenor, când o pregătea pe Astra. Totuşi, în ultimul timp, Şumi şi Becali au vorbit deschis despre o posibilă colaborare.



Becali a recunoscut că îl vrea pe Şumudică, dar că aşteaptă un semn şi de la fani: dacă aceştia vor vota în favoarea aducerii tehnicianului aflat în prezent la Al-Shabab, atunci va demara negocierile.

Răspunsul ultraşilor nu a întârziat şi a fost unul ferm: "Niciodată la Steaua! Să fie clar!".



"Niciodată Ninel la Steaua!", au scris reprezentanţii Peluzei roş-albastre pe Facebook, alăturând o imagine în care Şumudică apare cu pantalonii în vine, iar peste chipul său e pus un X roşu.

 

Becali schimbă antrenorul! Teja, OUT! E Şumudică cea mai bună opţiune pentru banca FCSB?

Posted by Telekom Sport on Monday, May 13, 2019

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sumudicabecaliantrenor 

viewscnt
Articole similare