Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, luat prin surprindere de cutremurul care a afectat oraşul Gaziantep: "Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva!"

Şumudică, luat prin surprindere de cutremurul care a afectat oraşul Gaziantep: "Nu mi s-a întâmplat niciodată aşa ceva!"

Campionate

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a reacţionat, la finalul meciului pe care echipa sa l-a pierdut la Ankara, 0-1 cu Genclerbirligi, după cutremurul de 6,8 grade care a afectat şi regiunea Gaziantep, oraşul de unde este echipa pe care o antrenează, Gazişehir. Antrenorul român a spus că nu i s-a întâmplat niciodată aşa ceva şi că este alături de oamenii din oraş.

Un cutremur de 6,8 grade pe scara Richter a avut loc în oraşul Elazig, din Turcia, dar magnitudinea mare a făcut ca mai multe oraşe, printre care şi Gaziantep, să fie afectate! În oraşul echipei lui Marius Şumudică s-a prăbuşit o parte dintr-un bloc de locuinţe, iar jurnaliştii turci l-au întrebat pe Şumudică, la finalul meciului Genclerbirligi - Gaziantep FK 1-0, despre acest lucru.

Românul s-a declarat surprins şi a spus că este alături de oamenii din oraş. ”Am auzit despre cutremurul care s-a produs în oraşul echipei mele. Sunt alături de oamenii din Gaziantep. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva, de când sunt antrenor”, a spus Marius Şumudică, conform Hurriyet.

Bilanţul cutremurului de 6,8 grade pe scara Richter

Potrivit primului bilanţ, cel puţin 21 persoane au murit şi peste 1000 au fost rănite după ce câteva zeci de clădiri s-au prăbuşit în timpul cutremurului. Foarte mulţi oameni au rămas captivi sub dărâmături, iar echipele de salvare, ajutate de localnici, au lucrat toată noaptea ca să scoată victimele la suprafaţă.

Ministrul de Interne, Suleyman Soylu, a declarat că echipele de intervenţie caută 30 de persoane date dispărute în urma cutremurului.

Afla mai multe despre: marius sumudicacutremurgaziantep 

viewscnt
Articole similare