Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, mesaj clar pentru Alex Ioniţă: ”Stai în tribună şi spargi seminţe, iar unul doarme în spatele tău” Ce sfat îi dă fostului său jucător

Şumudică, mesaj clar pentru Alex Ioniţă: ”Stai în tribună şi spargi seminţe, iar unul doarme în spatele tău” Ce sfat îi dă fostului său jucător

CFR Cluj

Comentarii

Sosirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj a coincis cu trecerea lui Alex Ioniţă pe banca de rezerve sau, mai rău, în tribune. Marius Şumudică îi dă un sfat important fostului său jucător.

Alex Ioniţă traversează o perioadă complicată din cariera sa. Trecut pe linie moartă de Dan Petrescu la CFR, mijlocaşul va încerca să plece din Gruia la finalul acestui sezon.

Îi recomand să treacă peste confortul de care dă dovadă. Trebuie să treacă peste confort. E un tip care nu suportă, dar uneori trebuie să îl biciuieşti. Să treacă dincolo de confortul de zi cu zi. Să nu se mulţumească cu puţin. Potenţial are. E unul dintre cei mai buni şi tehnici jucători pe care eu i-am antrenat. Ambele picioare bune, nu pierde timpul să o pună de pe stângul pe dreptul, dar trebuie să muncească.

Oriunde e bine să te duci să joci. Altfel, stai în tribună şi spargi seminţe şi coelgii voştri mai pun camera o dată în 90 de minute ce să mai... Îl mai vezi pe unul în tribună că doarme în spatele tău, altul sparge seminţe şi eşti şi tu pe acolo în loc să fii în teren, e jalnic”, a spus Şumudică.

Afla mai multe despre: ionitasumudica 

viewscnt
Articole similare