Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică nu s-a putut abţine! Chiar dacă a fost suspendat, antrenorul român a fumat la tribuna oficială

Şumudică nu s-a putut abţine! Chiar dacă a fost suspendat, antrenorul român a fumat la tribuna oficială

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a făcut din nou show în tribune şi a fumat la oficială.

Chiar dacă a fost suspendat, antrenorul român a fumat la tribuna oficială

Echipa Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, s-a calificat, joi, în 16-imile de finală ale Cupei Turciei. În turul 4, Yeni Malatyaspor a trecut de formaţia Akhisarspor, scor 3-1, după prelungiri. Pentru învingători au marcat Tetteh ’95, Osman ‘114 şi Chouiar ‘120+3. Akhisar a înscris prin Celik ‘111.

Şumudică a fost suspendat, după ce în etapa trecută, la meciul cu Galatasaray, scor 0-0, a fost eliminat. ”Şumi” a stat la tribuna oficială la partida din Cupa Turciei, iar camerele video au surprins show-ul făcut de român pe toată durata meciului. 

El a început partida în forţă şi a dansat în debutul partidei pe muzica care a fost pusă la staţia de amplificare a stadionului.

Echipa lui nu a prestat un joc bun cu o adversară mult mai modestă, iar după 90 de minute, scorul a fost 0-0. Şumudică s-a enervat din cuza jocului, iar în startul prelungirilor, fostul antrenor de la CFR a început să fumeze. Totuşi, Marius Şumudică a avut motive de fericire, după ce echipa lui s-a calificat mai departe. 

Yeni Malatyaspor va juca luni, 6 decembrie, în deplasare, cu echipa Konyaspor, în etapa a XV-a a campionatului Turciei. Echipa lui Şumudică ocupă locul 17 în clasament, cu 13 puncte. Lider este Trabzonspor, care are 36 de puncte.

Afla mai multe despre: şumudică-turcia-cupa turciei 

viewscnt
Articole similare