Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică nu scapă de presiune în Turcia. Poveste de la echipă: "Nu există zi în care başkanul să nu facă asta!"

Şumudică nu scapă de presiune în Turcia. Poveste de la echipă:  "Nu există zi în care başkanul să nu facă asta!"
Comentarii

Marius Şumudică a ajuns în vară la Kayserispor, unde are rezultate extraordinare. A devenit imediat idolul fanilor, iar experienţa din Turcia este una care i se potriveşte perfect antrenorului care a câştigat titlul de campion în România cu Astra

"Eu mi-am dorit să antrenez în Turcia, un campionat care mi se potriveşte, un campionat cu un temperament coleric din toate punctele de vedere. Şi mă refer aici şi la suporteri, şi la presă, la tot ce se întâmplă. Îmi place presiunea. Turcia mi se potriveşte perfect şi vreau să stau aici cât mai mult posibil. Pasul viitor pentru mine e să am rezultate şi să rezist cât mai mult pentru că mi-am dorit să ajung aici şi-mi doresc să rămân aici. Trebuie să mai acumulez experienţă, iar acum am plecat pe un drum şi vreau să-l clădesc uşor. Să nu se supere nimeni pe mine, dar nu ne comparăm. Diferenţele sunt foarte, foarte mari! Campionatul din Turcia e de cinci ori peste cel din România, nu exagerez absolut deloc", spune Şumudică.

Şi secundul său, Cristian Petre, a vorbit despre viaţa din Turcia: "Când am văzut ce jucători vom antrena nu ne-a venit să credem. Aici este mult mai respectat fotbalul! Nu există zi în care başkanul să nu fie prezent la antrenamente, unde vorbeşte cu staff-ul, dar şi cu jucătorii. Ceea ce am observat în aceste luni este arbitrajul mult superior celui din România. Nu cred că vreun arbitru a influenţat în vreun fel vreun meci. Sigur, greşeli sunt, dar neintenţionate, însă la finalul unui meci ambele echipe se declară mulţumite de prestaţia arbitrilor. Eu nu am auzit ca vreun antrenor sau conducător să aibă vreo problemă cu arbitrajul".

Afla mai multe despre: marius sumudicacristian petrekayserisporturciapovestiamintiri 

viewscnt
Articole similare