Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică pune la îndoială valoarea jucătorului pe care Becali cere 15 milioane de euro: ”Niciun român nu poate juca la Galatasaray”

Şumudică pune la îndoială valoarea jucătorului pe care Becali cere 15 milioane de euro: ”Niciun român nu poate juca la Galatasaray”

FCSB

Comentarii

Marius Şumudică nu crede că Olimpiu Moruţan are suficientă valoare pentru a juca la Galatasaray. Discuţia vine în contextul în care Giovanni Becali a recunoscut că echipa turcă ar fi interesată de transferul lui Moruţan.

Olimpiu Moruţan este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze bani mulţi, dar Marius Şumudică nu este atât de încrezător în calităţile mijlocaşului de 21 de ani. Şumudică susţine că Moruţan nu are suficientă valoare pentru a evolua la Galatasaray.

Şumudică nu crede în valoarea lui Moruţan: ”Niciun jucător din România nu poate juca la Galatasaray”

În urmă cu o săptămână, Giovanni Becali a confirmat că oficialii lui Galatasaray i-au cerut informaţii despre Olimpiu Moruţan: ”E adevărat. M-au căutat pe mine, acum câteva luni, să îmi ceară informaţii despre el. Am păstrat o relaţie foarte bună cu cei din Turcia. Le-am transmis, însă, că din punctul meu de vedere este intangibil în acest moment pentru ei”, a spus Giovanni Becali.

Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat că n-a primit vreo ofertă oficială pentru transferul lui Olimpiu Moruţan, dar a ţinut să sublinieze că îşi doreşte cel puţin 15 milioane de euro în schimbul său. Însă Marius Şumudică nu crede în acest transfer şi nici în valoarea lui Moruţan nu prea are multă încredere.

Antrenorul lui Rizespor susţine că transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray s-ar putea realiza doar dacă Giovanni Becali se foloseşte de cunoştinţele pe care le are în cadrul clubului din Istanbul:

”Ar fi un pas uriaş dacă ar putea să ajungă la Galatasaray (n. red - Olimpiu Moruţan). La ce echipă are Galatasary, eu cred că niciun jucător din România nu poate juca la Galata. Îl cunosc pe Giovanni, îi ştiu puterea, ştiu ce poate face.

Are o relaţie bună cu Fatih Terim, Hagi a fost acolo, toată lumea respectă ce a fost Hagi la Galatasaray, dar, sincer vă spun, dacă s-ar face vreun transfer la Galatasaray, ar fi doar datorită unui impresar din România, precum Giovanni Becali. Eu cred că niciun jucător român nu poate juca la Galatasaray, Fenerbahce sau Galatasaray”, a declarat Marius Şumudică la Look Sport Live.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare