Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică, pus la zid după plecarea cu scandal din Gruia: "A fost josnic ce a făcut CFR, dar el trebuie să se maturizeze!" | EXCLUSIV

Şumudică, pus la zid după plecarea cu scandal din Gruia: "A fost josnic ce a făcut CFR, dar el trebuie să se maturizeze!" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Florin Lovin (39 de ani) a vorbit despre demiterea lui Marius Şumudică de la CFR Cluj, antrenor cu care a lucrat şi a luat campionatul la Astra, în 2016. Fostul mijlocaş a spus că şefii CFR-ului au făcut un lucru josnic, referindu-se la modul cum a plecat Şumudică, dar şi antrenorul a avut partea lui de vină.

Şumudică, pus la zid după plecarea cu scandal din Gruia: "A fost josnic ce a făcut CFR, dar el trebuie să se maturizeze!"

CFR Cluj l-a numit pe Marius Şumudică antrenor principal, dar l-a demis cu scandal după ce a ratat calificarea în grupele Europa League, deşi era pe primul loc în Liga 1, cu victorii pe linie. Invitat prin Skype la Telekom Sport, Florin Lovin a vorbit despre plecarea lui Şumudică de la CFR şi a "urecheat" ambele părţi din scandal.

Lovin a lucrat cu Şumudică la Astra şi au făcut performanţă împreună, dar a spus că antrenorul ar trebui să-şi schimbe comportamentul şi se maturizeze. Fostul fotbalist a spus, la Telekom Sport, că lui Marius Şumudică i s-a pus o etichetă de antrenor coleric şi îi va fi greu să-şi mai găsească echipă, dar şi că modul în care s-a purtat CFR cu antrenorul a fost josnic.

"Care dintre noi ar fi spus că relaţia dintre Şumudică şi CFR va rezista mai mult de trei luni? CFR e un club aparte, Şumudică la fel... Eram convins, era o chestie, Şumudică e un antrenor care dacă nu va înţelege să se schimbe, la un moment dat te maturizezi. Nu mai poţi să ai aceeaşi exuberanţă, să te comporţi cum te comportai la Vaslui, la începutul carierei. Trebuie să fim mai cizelaţi.

Are nişte performanţe în spate, dar vedem că în ultimul timp a avut mandate scurte. Cred că îi va fi greu să-şi mai găsească angajamente, i s-a pus o etichetă. Nişte chestii nu pot funcţiona la infinit. Ce au făcut cei de la CFR e josnic, nu aşa se face niciodată. A fost un circ.

Liga 1 se câştigă uşor, din punctul meu de vedere, e nivelul foarte slab. A greşit prin comportamentul lui, nu există conferinţă de presă să nu fie actorul principal el. Au profitat de faptul că nu s-au calificat în Europa League şi au avut o portiţi să-l demită", a spus Florin Lovin, la Telekom Sport.

După plecarea lui Marius Şumudică, la CFR Cluj a fost instalat ca antrenor Dan Petrescu, omul care a câştigat trei titluri la rând în Gruia.

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujflorin lovin 

viewscnt
Articole similare